Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Soros egyeteme ellenkonferenciával támad vissza

Nagy Gábor

2017.05.24. 18:28

Május utolsó napjaiban rendezik meg a fõvárosban a Családok Budapesti Világtalálkozóját, ahol a hagyományos családmodellekrõl lesz szó. Egy nappal a világtalálkozó után azonban lesz egy másik konferencia is Budapesten - méghozzá a Soros-egyetemen -, melynek központi témája a konzervatív családmodell elavultsága lesz.

Az időzítés a két esemény között nem véletlen, ne legyenek kétségeink. Mint ahogy az sem volt véletlen, hogy a nemzetközi világtalálkozó előtt az olyan "liberális, mértékadó, független" médiumok, mint az RTL Klub, a 444 és az Index is kikelt magából akkor, amikor meghallotta:

Budapesten a hagyományos családokról, az élet elfogadásáról, a gyermekvállalásról, a férfi és nő házasságán alapuló család értékéről lesz szó egy nemzetközi konferencián május 25-28. között.

A liberális butításba a médiumok után egy egyetem, méghozzá Soros György CEU-ja szállt be egy ellenkonferenciával, melynek a címe angolul a következő:

Making Families Great Again? Intersectional Perspectives on the Global Right’s Gendered Politics

A Soros-konferencián természetesen alapvető téma lesz, hogy a családmodell szerintük mára teljesen elavult, és természetesen a gender szak az, amely megoldást kínál a világ problémáira.

Sőt, elnézve az előadókat, a genderdemagógia ékköveivel találkozhatnak majd a résztvevők. Szó lesz a jobboldali diskurzusokban "sulykolt" heteronormatív aspektusokról, a családról, illetve ezek következményeiről, amelyek közé az LMBTQ-közösségek jogcsorbulásai (!) is tartoznak. De az előadók beszélni fognak az egyes családformációk geopolitikai hátteréről is, ami sorosnyelven azt jelenti, hogy az európai népességfogyást csakis a migrációval lehet megakadályozni.

(PestiSrácok)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére