Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Soros az "Állampolgári részvétel hetével" is beszáll a magyar választásba

Vincze Viktor Attila

2018.02.21. 17:25

A 2018-as választás befolyásolása érdekében "Állampolgári részvétel hete" néven március 19-25. közöttre szervezi utolsó nagy kormányellenes rohamát Soros György és az általa fizetett álcivil szervezetek hálózata.

Soros György nemrég úgy nyilatkozott, hogy szerinte Orbán Viktor és a Fidesz nyeri majd meg a 2018-as magyar parlamenti választást. Ez azonban senkit se tévesszen meg.

Az amerikai milliárdos valójában még egyáltalán nem mondott le arról, hogy a voksolás eredményének befolyásolásával a migránsbetelepítési terveket támogató balliberális erőket segítse hatalomra. 

Tűzfalcsoport blog szerint Sorosnak az egyik legújabb magyarországi akciótervét, az  "Állampolgári részvétel hete" nevű mozgalmat a Civil Kollégium Alapítvány (CKA) pontosan ezért, tehát a választások befolyásolására hozta létre.

Hivatalosan azért, hogy a csatlakozók helyi szervezésein keresztül úgymond

segítsék a választókat a tájékoztatásban: például közösségi beszélgetés, filmvetítés, képzés, standolás, választói fórum vagy választói gyűlésen való részvétel útján."

A segítés mindenesetre nem valamiféle pártsemleges segítséget jelent, hiszen például a CKA a saját honlapján csak a ballib pártok: a Demokratikus Koalíció, az Együtt, a Lehet Más a Politika, a Magyar Szocialista Párt, a Momentum és a Párbeszéd programjairól közöl egy olyan összefoglalót, amelyet a Soroshoz köthető Political Capital állított össze.

Nem hivatalosan azonban Soros szervezeti hálójának valójában az lehet a legfőbb célja az akcióval, hogy a lehető legnagyobb mértékben a kormánypártok elleni szavazásra aktivizálja az ellenzéki szavazókat.

Ennek az aktivizálásnak – a Civil Kollégium programjának a sorvezetői alapján – az eszköze pedig akár egyes választási rendezvények megzavarása is lehet, hiszen azt javasolják, hogy az általuk kiképzett aktivisták:

A pártok által rendezett gyűléseken is vegyenek részt. Még akkor is, ha a jelenlegi felfokozott politikai helyzetben nem minden választási gyűlésen fogadnak majd szívesen. Ha pedig nem jutnak szóhoz, akkor táblák felmutatásával is kifejezésre juttathatják véleményüket."

Sajnos a választás menetébe való agresszív beavatkozásra való felkészítés nem állhat távol a Civil Kollégiumtól.

A szervezet Facebook-oldalán ajánlott irodalomként többek között egy olyan szélsőbaloldali forradalmár művét osztja meg, mint Saul Alinsky, aki a megtévesztést, a hazugságot, de akár még az emberölést is legitim szervezési eszköznek tartja az általa fontosnak tartott célok elérése (a kormányok megdöntése) érdekében.

A Soros-hálózatba tartozó Civil Kollégium Alapítvány egyébként már korábban is felhívta magára a figyelmet a gerilla jellegű politikai aktivitásokkal. Ez az álcivil szervezet volt például az, amely tavaly egy "polgári engedetlenségi képzést" tartott radikális civil aktivisták számára egy kunbábonyi oktatási központban.

A jövő politikai gerilláinak kiképzői között ott volt a közintézményeket festékkel megdobáló Soros-forradalmár, Gulyás Márton is.

A Civil Kollégium Alapítvány (CKA) és a vele együttműködő Soros-féle álcivil szervezetek egyike sem bizonyított eddig semmiféle hatékonyságot. Ettől függetlenül az amerikai milliárdos által biztosított bőséges anyagi források miatt most még nem lehet megbecsülni, hogy hány álcivil szervezetet és hány álcivil aktivistát tudnak majd Soros céljainak megfelelően a balliberális pártok mellé segítőként beszervezni a választási kampányban. Ahogy azt sem lehet megjósolni, hogy ki és milyen "polgári engedetlenséggel" vagy anarchista akcióval próbálja majd megzavarni a választás rendjét.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Magyar siker Portugália ellen

Magyar siker Portugália ellen

A magyar férfi kézilabda-válogatott 31-30-ra legyőzte Portugáliát a részben hazai rendezésű Európa-bajnokság csoportkörének második fordulójában, vasárnap a budapesti MVM Dome-ban.

Ismét „tilosban járt” Karácsony szolgálati autója, 4 éves kortól érzékenyítenek a holland óvodákban

Ismét „tilosban járt” Karácsony szolgálati autója, 4 éves kortól érzékenyítenek a holland óvodákban

Februártól oltási kötelezettséget vezetnek be Ausztriában a 18 éven felettiek számára.

Trump: 2024-ben visszavesszük a Fehér Házat

A „Mentsük meg Amerikát” (Save America) elnevezésű, csaknem két órán át tartó rendezvényen a volt elnök – az idén novemberben esedékes félidős választásokra utalva – kijelentette: fontos, hogy a republikánusok mind a képviselőházban, mind pedig a szenátusban visszaszerezzék a többséget.

4 éves kortól szexuális neveléssel érzékenyítenek a holland óvodákban

Hollandiában a gyermekek szexuális nevelését már négyéves kortól elkezdik, és minden korosztály számára különböző módon oktatják – erről ír a Dutchreview az egyik cikkében. Az oktatásokon nyíltan beszélnek a diákokkal a genderidentitásról és a homoszexualitásról is. Az újság szerint a kisgyerekek hamar megtanulják, hogy „tökéletesen természetes, hogy két férfi vagy két nő szeretik egymást„. A szülők, ha akarnának, sem tehetnének ellene semmit, az állami óvodákban és iskolákban ez kötelező nevelési feladat – írja az Origo.

Rasszista vallomás

Rasszista vallomás

„A cég még tavaly döntött a névváltoztatásról, mivel a régi név és a fekete idős urat ábrázoló logó a felmérések szerint rasszista sztereotípiákat idéz.”

Tudtad, hogy te vagy a legkorruptabb az Európai Unióban?

Tudtad, hogy te vagy a legkorruptabb az Európai Unióban?

Legalábbis a baloldal miniszterelnök-jelöltje szerint.

Budapest: lányok csókolóztak az iskolapadban tanórán

Budapest: lányok csókolóztak az iskolapadban tanórán

Amikor Solymos Tóni és az Express együttes 1968-ban megírta az „Ó egy kis csók, nem nagy kérés, ezt te is jól tudod” kezdetű, ma is kedvelt dalát, nagy valószínűséggel esze ágába sem jutott, hogy ez a csók nem egy fiatal pár, pontosabban nem feltétlenül egy fiatal fiú és lány egymáshoz vonzódásának gyümölcse.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére