Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Soros akarja kizáratni a Fideszt a Néppártból

Nagy Gábor

2019.03.06. 11:16

Egyre nyilvánvalóbb, hogy a magyar származású milliárdos áll a Fidesz-ellenes támadások mögött.

Már szerdán nyilvánvalóvá vált, amit eddig is tudtunk: a Fidesz kizárása körüli vitának semmi köze sincs a magyarországi jogállamisághoz és a sokszor ismételgetett lózungokhoz. Manfred Weber, az Európai Néppárt (EPP) csúcsjelöltjének feltételei sem ezekre a "vádpontokra" vonatkoznak. Ott van viszont Weber harmadik feltétele, mely szerint a magyar miniszterelnöknek, Orbán Viktornak garantálnia kellene a Soros-egyetem budapesti működését.

Mi köze van annak a Soros-egyetemnek az EPP alapelveihez és a Fidesz tagságához, amely egyrészt továbbra is működik Budapesten; másrészt mindig is politikai célokat szolgált; harmadrészt az egész egyetem körüli mizéria csak egy politikai blöff?

Egész egyszerűen semmi. Az egész vita mögött teljesen egyértelműen Soros György és a bevándorláspárti hálózata áll. Õk akarják kizáratni a Fideszt az Európai Néppártból. Hiszen immár nemcsak Weber és a "hasznos idiótái" ütik a tamtamot, hanem a Soros-hálózathoz tartozó egyik legnagyobb bevándorláspárti szervezet, a Human Rights Watch (HRW) is:

Évekbe telt, de csak ráébredtek az európai konzervatívok, hogy a Fidesz alapvető jogokat fenyeget"

írja a HRW, amely arról sem feledkezett meg, hogy a jól ismert hazugságokat hangoztassa.

A szervezet ezért azt kéri az EPP képviselőitől, hogy jussanak eszükbe ezek a "vádpontok" akkor is, mikor március végén a magyar kormánypárt sorsáról döntenek. Mert nyilván sok közük van ahhoz, ki tartozik az Európai Néppárthoz, s ki nem.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére