Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Sok migráns jönne be újra a határon

888.hu

2020.05.27. 21:37

Folytatódik a török nyomásgyakorlás az Unióra.

Az elmúlt napokban jelentősen megnőtt a magyar határon bejutni próbálkozó migránsok száma – mondta a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1 aktuális csatornán szerda este.

Bakondi György emlékeztetett: a járványveszély miatt bevezetett korlátozó intézkedések előtt a török-görög határon komoly konfliktushelyzet alakult ki, sok ezer migráns részvételével.

A török migrációs politikában nincs változás, így a járványveszély lecsengését követően folytatódik a török határok megnyitásával a nyomásgyakorlás az Európai Unióra – tette hozzá.

A belbiztonsági főtanácsadó ismertetése szerint a balkáni útvonalon mintegy 130 ezer migráns tartózkodik, ők korábban, a járványveszély miatt lezárt határok következtében „akadtak fenn„ a térség országaiban. A török-görög zöldhatáron a járvány miatti intézkedések ugyan korlátozták az érkezőket, de a görög szigetekre folyamatosan érkeztek migránsok.

Bakondi György közölte: az intézkedések feloldása miatt egyre több migráns tesz kísérletet arra, hogy bejusson az unióba.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére