Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Sneider elhatárolódott Budaházytól, miközben Toroczkai szívesen látná a Jobbikban

Sümeghi Lóránt

2018.04.19. 16:04

Egyre kínosabb pillanatokat kénytelen átélni nemcsak a Jobbik vezetése, hanem a párt szavazótábora is, annyira összevissza nyilatkoznak a pártelnöki pozícióért versengõ alelnökök. Most éppen a Budaházy György mellett való kiállás okozott zavart a Jobbikban.

Több ízben is foglalkoztunk már azzal, hogy hatályon kívül helyezte az elsőfokú ítéletet és új eljárásra utasított a terrorcselekménnyel és más bűncselekményekkel vádolt Budaházy György és társai ügyében a Fővárosi Ítélőtábla. Ennek apropóján kérdezte meg a 24.hu a Jobbik két alelnökét – akik egyúttal ellenfélként tekintenek egymásra a Jobbik megüresedett pártelnöki pozíciója kapcsán –, hogy mi a párt hivatalos álláspontja az ikonikus nemzeti radikálissal kapcsolatban.

A baloldali fordulatot levezénylő Vona Gábor csatlósaként elhíresült, egykori szkinhed Sneider Tamás szerint azért nem lenne Budaházynak helye a Jobbikban mert,

biztos, hogy teljesen más elképzeléseink vannak rengeteg dologban, úgyhogy nem, ilyen kérdés fel sem vetődhet."


Ezzel szemben a Gyurcsánnyal közösködő néppártosodást zsákutcának nevező Toroczkai László alelnök ugyanerre a kérdésre úgy válaszolt:

én Budaházy Györggyel bármikor, bárhol közösen dolgozom a hazáért, Magyarországért."


A két alelnök közti világlátásbeli különbséget és feszültséget csak fokozta, hogy a liberálissá vált egykori szkinhed, Sneider Tamás kifejtette, ő akkor is kilátogatott volna egy ilyen tárgyalásra, ha

most egy baloldali vagy liberális politikus lenne így meghurcolva."

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére