Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Simicskó: A kormány előrelátása miatt van elegendő vakcina

888.hu, Magyar Nemzet

2021.05.11. 12:40

Az oltásról, a gazdaság újraindításáról és a vakcinaellenes baloldalról beszélt Simicskó István, a KDNP frakcióvezetője.

 

Az emberek egészségének védelme és életének megmentése továbbra is minden politikus legfontosabb feladata. Ugyanakkor a járványügyi intézkedések mellett egyre nagyobb figyelmet lehet fordítani a parlamentben a magyar gazdaság helyzetére is – nyilatkozta Simicskó István, a KDNP frakcióvezetője a Magyar Nemzetnek.

„Elég körbenézni a nagyvilágban, és könnyen látható, mely országok vezetői léptek időben.

A magyar kormány előrelátásának köszönhetően sikerült biztosítani elegendő mennyiségű biztonságos oltóanyagot, amellyel emberi életeket óvhattunk meg, nem utolsósorban pedig megkezdhettük a fokozatos újraindítást”

– tette hozzá Simicskó.

A KDNP frakcióvezetője ezek után beszélt az előválasztásról, aminek szerinte nincs semmilyen más célja, csak hogy előkészítse Gyurcsány Ferenc formális vagy informális visszatérését a hatalomba.

Ez csak egy színjáték, hiszen mindenki tudja, hogy Gyurcsány akarja irányítani az országot, s ne legyenek kétségeink, hogy ez újra megszorításokat és az elért sikereink elvesztését hozná magával.”

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére