Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Seperc alatt elgáncsolták Toroczkai platformját

Forisek Ádám

2018.05.22. 14:51

A Jobbik hivatalos közleményben reagált Toroczkai bejelentésére.

Az alapszabály nem teszi lehetővé platform létrehozását a Jobbikban, a párt elnöksége csütörtökön foglalkozik Toroczkai László kezdeményezésével – közölte az ellenzéki párt szóvivője kedden Budapesten, sajtótájékoztatón az MTI szerint.

Jakab Péter arra reagált, hogy Ásotthalom jobbikos polgármestere bejelentette, Mi magunk néven platformot alapítana a Jobbikon belül, hogy társaival a pártot "visszatereljék az alapító okiratban lefektetett szellemiséghez".

Ahogy arról mi is beszámoltunk, az ellenzéki politikus a 11 órai kezdettel meghirdetett sajtótájékoztatóján jelentette be a hírt. Ásotthalom polgármestere a sajtótájékoztatón azt is kifejtette, hogy a jobbikos polgármesterek mintegy felét sikerült maga mellé állítania, ami azt is jelzi, hogy a platform kész segíteni a pártot a jövő évi önkormányzati választásokra való felkészülésben.

A szóvivő kijelentette: a platformnak nincs létjogosultsága, mert az alapszabály nem teszi lehetővé a létrehozását, és emellett a Jobbik ragaszkodik a 2003-as alapító okirathoz, miszerint a párt a nemzet egészét képviseli. 

Párton belül létrehozni egy másik pártot, az a párt ellen hat"

– fogalmazott.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére