Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Salvini melletti szimpátiatüntetésre hívja az embereket Bayer Zsolt

Forisek Ádám

2019.10.18. 15:50

Az olasz nagykövetség előtt október 19-én, délután három órára összehívott rendezvényen beszédet mondanak a Sajtóklub állandó szereplői.

Matteo Salvini melletti szolidaritási tüntetésre hívja a „normális, nemzetüket szerető és féltő” magyar embereket Bayer Zsolt publicista.

Salvini október 19-ére hirdette meg „az olasz büszkeség békés napját”, amikor a csendes többség kiáll a Brüsszelben fogant olasz kormány ellen. Salvini olasz belügyminiszterként a tengeri határok megvédésével, és a migránshajók elkobzásával vívta ki a brüsszeli elit rosszallását.

Az Öt Csillag és a Lega kormánya végül ez év augusztusában omlott össze. Salvini még ekkor, a formálódó Öt Csillag – Demokrata (PD) koalíció első pillanatában hirdette meg október 19-ére, hívei számára az örök városban a békés tüntetést Olaszország gyarmatosítása és a kormány brüsszeli kézivezérlése ellen. A baloldali fordulat igen látványos hatást gyakorolt Olaszországra, hiszen egyből megnyitották a kikötőket a migránstaxik előtt, és a korábbi, az országot védő bevándorlásellenes politikának nyoma veszett.

Az eseményre egyébként egy magyar küldöttség is kimegy.

A látogatás célja pedig hogy kapcsolatokat építsünk más patrióta szervezetekkel, és támogassuk Salvinit, illetve tiltakozzunk az esztelen migráció ellen

nyilatkozta a PestiSrácok.hu-nak a szervezet ötletgazdája.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére