Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Sallai Róbert Benedek kitálalt az LMP-rõl

Tóth Dalma

2018.04.15. 18:40

Megerõsítette, hogy Hadházy árulja a pártot, Szél Bernadett pedig magára költi a közpénzt.

Tegnap beszámoltunk róla, hogy Sallai Róbert Benedek egy visszalépett képviselő etikai bizottsági meghallgatásán állítólag megpróbálta megütni párttársát, Hadházy Ákost. Végül csak felborította a székét, majd sietősen távozott a helyszínről. Sallai közösségi oldalán később azt írta, hogy nem ütötte meg Hadházyt, aki csak eljátszotta a nagy jelentet.

Sallaival szemben fegyelmi eljárás indult, Szél Bernadett pedig felszólította, hogy azonnal mondjon le titkári pozíciójáról és lépjen ki a pártból. 

Sallai Róbert Benedek egy hosszú Facebook-bejegyzésben reagált a történtekre, de nem is húznánk a szót, halljuk egy volt vezető LMP-s szájából, hogy milyen is valójában a nevében zöld párt.

Telefonon hív az egyik cimbora: „nagy a gáz, agyrázkódás, elájulás stb…“. A „fenét…“ hitetlenkedem, ismervén az igazságot, hogy attól, ami történt biztos nem lelték ilyenek ezt a jóravaló korrupcióüldözőt. [...] Hadházy játssza a felrúgott focistát, majd délután már tüntetésen tetszeleg, mert mit számít neki bármi, ha szerepelhet? A politikai közéletet uralják az érték nélküli primadonnák, valós ügyeket nem képviselő exhibicionisták és jól tudom: nem tartozom közéjük, nincs köztük helyem. [...] Hadházy Ákost nem ütöttem meg, és felháborodásom pedig jogos volt, mert hónapok óta fillérekért árulják az LMP-t és annak minden alapelvét. [...] Érdekel valakit, hogy egy politikus, aki a „lehet más a politika“ feliratot aggasztja magára, hogyan hazudik a szemébe a társadalomnak, amikor a politikai érdeke úgy kívánja? [...] Hadházy a fegyelmi eljárása elöl egy megjátszott színdarabba menekült, én meg ostoba módon segítettem neki. Dettin, akitől „lehet más a politika“ elvén pár alkalommal számon kértem a közpénzből létrehozott ruhatárát, a százezres fodrászszámlákat, a 20 milliós őt ünneplő nagygyűlést - és sorolhatnám, most már profi politikusként reagál: él a lehetőséggel, hogy távozzak azonnal a közéletből, mert kezdtek kínosak lenni számára is a kérdések, amiket most véletlenül nem Hadházy kérdez, mert őt is megválogatja, hol lásson visszaéléseket. Mikor barátja, Ungár Peti szexuális zaklatási ügye kirobbant tavaly, akkor az „össze kell zárnunk, ne engedjük a támadást“ politikája volt napirenden, most persze más a menüettírta Facebook-oldalán Sallai.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére