Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Saját szimpatizánsainak is hazudik a Jobbik a brutális kilépési hullámról

Forisek Ádám

2018.09.28. 12:59

Az elmúlt fél évben sorra kapta a pofonokat a kamunéppárt: az április nyolcadikai csúfos bukás után Toroczkai László megalapította a Mi Hazánk Mozgalmat, e két esemény hatására pedig brutális ütemben hagyták ott a tagok és a szimpatizánsok a Jobbikot. Ezt felsõbb utasításra eltitkolták a még megmaradt tagok elõl, és az ellenkezõjével próbálták õket behülyíteni.

A Figyelő birtokába került hangfelvételen Farkas Gergely országgyűlési képviselő és Z. Kárpát Dániel, a párt alelnöke hallható.

A felvételen először az hallható, hogy a jobbikos politikusok Toroczkai László hitelességét akarják kikezdeni.

Az egész bagázst, ezt a Toroczkai-bagázst azzal lehetne hitelteleníteni, hogy bemutatnánk, hogy itt nem feltétlenül politikai irányvonalbeli másképp gondolkodásról van szó, hanem személyes ambíciók kapcsán, az abban való csalódás, hogy ők nem lettek, Toroczkai nem lett pártelnök"

– hallható Farkas Gergelytől.

Ezután áttérnek a brutális kilépési hullámra, ami a bukott pártot sújtotta az utóbbi időben. A Jobbik hivatalos kommunikációja azt az irányvonalat követi, hogy a kilépőkkel párhuzamosan rengeteg ember lépett be a pártba, de a felvétel alapján ez inkább csak kétségbeesett kommunikációs próbálkozás volt a részükről, és voltaképpen ebből semmi sem igaz.

Farkas Gergely szerint a kilépési hullámot ellensúlyozni kell, mégpedig azzal, hogy felmutatják az ellenpólust, és megszólaltatnak olyan értelmiségieket, akik pont most léptek be a pártba, valamint hogy Toroczkaiék kilépésével "a Jobbik most már végképp kilépett abból a szélsőjobboldali pártiságból, ami sokakat távol tartott." Ezzel egyetértésben Z. Kárpát Dániel a következőket mondja:

A sas nem kapkod legyek után, tehát ha azt a látszatot fent akarjuk tartani, hogy itt nincs pártszakadás és igazából itt nem mi vagyunk reagálási kényszerben, akkor nagyon csínján kell ezekkel bánni. A legjobb lenne talán ha egy összefoglaló cikk készülne a Gergőnek a nyomvonalán, amit elmondott, hogy az összes lúzerről bebizonyítjuk, hogy miért lúzer és miért nem tudja elfogadni."

Végezetül pedig egy ismeretlen felszólaló felveti, mi lenne, ha azt mondanák, kétszer annyian léptek be, mint ki. Z. Kárpát Dániel erre azzal reagált, hogy

ez mondjuk kamu",

és mikor az ismeretlen felszólaló megemlíti, hogy Szaszi (Szabó Gábor pártigazgató) szerint "ötvenvalahányan léptek be és harmincan ki", Z. Kárpát ismét csak annyit mond, hogy

Jó, hát ezt egyikünk sem hiszi el!"

Ennek tekintetében kijelenthető, hogy a Jobbik egyáltalán nem erősödik, és nemhogy nem a legerősebb ellenzéki párt, de soha nem volt még ilyen kétségbeesett helyzetben. Talán érthető, elnézve a párt elhibázott döntéseit és elveinek teljes mértékű elárulását.

OLVASTAD MÁR?

KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Riadalom az amerikai határőröknél: a közép-amerikaiak mellett megjelentek az afrikai migránsok is

Riadalom az amerikai határőröknél: a közép-amerikaiak mellett megjelentek az afrikai migránsok is

Egyre nagyobb a probléma Mexikóban, ahol a közép-amerikai bevándorlók mellett megjelentek az afrikaiak is, akik így próbálnak meg bejutni az Egyesült Államokba.

Este 7:59

Este 7:59

Ezek voltak a nap legfontosabb hírei.

A román állam magyarellenes lépései miatt fognak tüntetni Erdélyben

Az úzvölgyi katonatemető államosításának leállítását, a sírkert eredeti állapotának helyreállítását és Hargita megye prefektusának lemondását, vagy leváltását követeli az Erdélyi Magyar Néppárt (EMNP) azon a tüntetésen, amelyet kedd délutánra hirdetett meg Csíkszeredába, a Hargita megyei prefektusi hivatal épülete elé.

Magyarországon is megjelent az ázsiai tigrisszúnyog

Magyarországon is megjelent az ázsiai tigrisszúnyog

Országunkban is megjelent az ázsiai tigrisszúnyog, ami számos fertőző betegséget terjeszt. A klímaváltozás következtében hazánkban nem honos állatok jelennek meg. Köszi, klímaváltozás!

Ha Brüsszel nem változtat a migrációs politikáján, sikertelen lesz

Globálisan sikertelen lesz az Európai Unió, amennyiben nem hajt végre hajtűkanyart a migrációs politikájában, ugyanis a bevándorlóáradat megállítása nélkül nem garantálható a kontinens biztonsága és versenyképessége – jelentette ki Szijjártó Péter a tagállami külügyminiszterek hétfői luxembourgi ülésének szünetében.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére