Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Saját magát leplezte le a Jobbik

Horváth József György

2017.08.03. 15:28

Most már egészen biztos, hogy Simicska kilóra megvette Vona Gábort és pártját.

Az, hogy ön "tulajdonos”-nak nevezte Simicska Lajos milliárdost, valamint írásbeli kérdésének tartalma világossá teszi, hogy önök az említett oligarcha nevében és érdekében járnak el"

– ezt írta Pintér Sándor belügyminiszter a jobbikos Sneider Tamás országgyűlési képviselőnek adott válaszában. Hozzátette: szerinte ez egyértelmű beismerése annak, hogy a Jobbiknak új gazdája van.

Előzőleg Sneider írásbeli kérdésében jelezte a belügyminiszternek, hogy egyes (bűn)szervezetek megrongálták az "Õk lopnak. Mi visszavesszük.” és a "Magyar szívvel, józan ésszel, tiszta kézzel.” feliratú, óriásplakátokon elhelyezett üzeneteket, és a sajtóhírek szerint 50-60 ezer forint kárt okoztak tételenként a tulajdonosnak.

A jobbikos politikus azt kérte a belügyminisztertől, tájékoztassa arról, hány plakátrongálót sikerült eddig beazonosítani a nyomozóhatóságoknak, továbbá próbálták-e feltárni a hatóságok a bűnszövetség esetleges politikai szálait, a megrendelők kilétét.

Pintér Sándor válaszában közölte, hogy nyomozást csak azokban az esetekben rendelnek el, amikor a politikai jellegű plakátok tartószerkezetét (általában a hirdetőfelület plexiüvegét) rongálják meg. Ennek alapján 2017 első hat hónapjában a nyomozóhatóságok 34 büntetőeljárást fejeztek be olyan rongálások esetében, amelyek elkövetési tárgya hirdetőtábla vagy reklámtábla volt. A 34 eljárás közül 4 vádemeléssel, 1 enyhébb szankcióval, 29 pedig – az elkövető ismeretlen volta miatt – felfüggesztéssel zárult – hangsúlyozta a belügyminiszter.

Ismert, a Jobbik sokáig nem árulta el, mennyit fizetett a plakátkampányért, míg végül a múlt héten közölték: összesen 105,3 millió forintba került az akció. Vagyis a párt jóval a piaci ár alatt kapott felületeket a Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó Mahir Citypostertől és a Publimont Kft.-től, mert az a piaci viszonyok alapján több milliárd forintba került volna.

(Magyar Idők)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Milák Kristóf bearanyozta Márton Richárd ezüstérmét az Eb-n

Milák Kristóf bearanyozta Márton Richárd ezüstérmét az Eb-n

Milák Kristóf megvédte Európa-bajnoki címét 200 méter pillangón, mögötte barátja, klub- és edzőtársa, Márton Richárd ért célba a római Eb-n. A háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka 200 vegyesen akart vigasztalódni, miután nem jutott döntőbe 400-on. Sajnos, nem csupán néhány évvel korábbi időeredményétől maradt le, de a középdöntőben is jobban úszott, nem csoda, hogy csak a 8., míg Sebestyén Dalma 7. lett.

Soros ügyésze marad, Bostonban tombol a transznemű őrület

Soros ügyésze marad, Bostonban tombol a transznemű őrület

Egy vatikáni felmérésben pedig már úgy is nyilatkozhat az ember, hogy non bináris....

A török csendőrök migránsokat tuszkolnak át a görög határon

Nótisz Mitarákisz görög bevándorlásügyi miniszter kedden azzal vádolta meg a török hatóságokat, hogy migránsokat kényszerítenek át az Évrosz határfolyón görög területre.

Kifogyóban a Pride után a majomhimlő elleni vakcina

Nagy-Britanniában Brighton városában a jelentések szerint nem sokkal a városi Pride-felvonulás után felfüggesztették az oltások beadását, mivel a készletek krónikusan fogyóban vannak.

Egy vatikáni felmérésben választhatsz, hogy non-bináris vagy-e

Egy új vatikáni kérdőív egy harmadik lehetőséget is kínál a válaszadóknak nemük megadásakor, nevezetesen: férfi, nő és egyéb.

Borgula nem érti: miért tűrik még meg a magyarok Orbánt?

Borgula nem érti: miért tűrik még meg a magyarok Orbánt?

A hivatásos értetleneket az ember leggyakrabban már mosolyogva szemléli. Akik nem tudják elképzelni, hogy miért nem lázad a magyar, mikor az újságban azt olvassa, hogy ilyen rossz meg olyan rossz a helyzet. Szerintük az embereknek már régen éhen kellett volna halni például a hatalmas infláció okozta szegénységtől és még mindig élnek. Hogy van ez?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére