Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Saját jövőjükről mondanak le, akik a családtámogatás helyett a bevándorlást választják

888.hu

2021.06.21. 15:45

Ma Európa minden országára igaz, hogy nem születik elég gyermek, s bár egyelőre nő Európa népessége, ennek kizárólag a bevándorlás az oka. Ha azonban a migrációt választjuk a családtámogatás helyett, akkor lemondunk a jövőnkről – mutatott rá Novák Katalin családokért felelős miniszter.

Novák Katalin leszögezte, a migráció a demográfiai kihívásokra adott rossz válasz.

A konferencián elhangzottakkal összefüggésben hozzátette: pozitív, hogy egyre többen ébrednek fel, s látják, hogy a családok támogatása nélkül nem fog menni, mert ez a jövő útja.

A miniszter felidézte: a konferencián többször elhangzott, hogy Szlovákia számára a családpolitika terén Magyarország követendő példa, hiszen tíz éve folyamatosan a családok támogatására összpontosít, amit az is mutat, hogy

a magyar kormány az elmúlt években háromszorosára emelte a családoknak juttatott összegeket a költségvetésben, és folyamatosan újdonságokat vezet be ezen a téren.

A családokért felelős miniszter az Európában fennálló demográfiai problémákkal összefüggésben azt mondta: fel kell tenni a kérdést, hogy mi az oka annak, hogy a fiatalok később döntenek a gyermekvállalás mellett, és kevesebb gyermekük lesz, mint amennyit terveznek.

Addig, amíg van különbség a tervezett és a megszületett gyermekek száma között, addig van az államoknak dolga, mert tudnak segíteni ezeknek a terveknek, ezeknek a vágyaknak a megvalósításában

- mutatott rá Novák Katalin.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére