Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Saját dolgozóit sem fizette ki a Jobbik

Bertha László

2018.12.15. 13:49

Az EchoTV Informátor címû mûsorához került dokumentumok szerint a párt tévéjének számító N1TV készítõi a választások elõtti három hónapban több esetben is napi 18-19 órákat dolgoztak a párt sikerességéért, mint kiderült ingyen. Az N1TV, a Kiegyensúlyozott Médiáért Alapítvány tulajdona, amely a Jobbik pártalapítványa.

Soha nem látott hisztériát csapott az ellenzék a munka törvénykönyvének módosításának szavazásakor a Parlamentben. Nemcsak ott, hanem az utcán is folytatták a vállalhatatlan hisztijüket. A Kossuth téren végre újra összeállt Gyurcsány és a Jobbik koalíciója – annak rendje és módja szerint. Sneider Tamásék emlékeztetve magukat arra, hogy egykor nemzeti párt volt a mai gittegyletük, még nemzeti lobogót is vittek magukkal.

A nagy rétor, szereplési mániás Jakab Péter annyit mondott ekkor az Informátornak, hogy el kell némítani a diktatúrát. Hogy pontosan mire gondolt Jakab úr, az nem teljesen derült ki, de ez a Jobbik esetében már teljesen megszokottnak mondható.

A nagy siránkozás közben azonban jött a csavar. Az Informátor birtokába került jelenléti ívekből kiderült, hogy a párt hűséges médiamunkásait a választások előtti három hónapban orrvérzésig hajtották a jobbikosok a választási győzelem reményében. A dokumentumokból kiderül, hogy az online tv készítői több esetben napi 18-19 órát dolgoztak, 8 órás munkanap alig akad a jelenléti íveken. A Jobbik csúnyán bukta a választásokat, így a remélt túlórapénzek is elmaradtak. Ezt egyébként elismerte az N1TV jelenlegi főszerkesztője Lánczi Richárd is.

„-A túlórákért kaptatok többlet fizetést, vagyis túlórapénzt?

-Nem tudok ilyenről.”

Az N1TV a Kiegyensúlyozott Médiáért Alapítvány tulajdona, amely a Jobbik pártalapítványa. Tehát ez egészen konkrétan azt jelenti, hogy a Jobbiknak kellett volna az extra munkáért fizetnie a médiamunkásoknak. Szóval kedves jobbikosok, mielőtt keménykedtek és hergeltek az utcán, előtte fizessétek ki a saját dolgozóitok túlóráját, legalább ennyire becsüljétek meg őket.

Az Informátor teljes adása a Jobbik igazi arcáról:
 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

„Ukrajna több mint százhúsz nyugati harckocsira számít a közeljövőben”

„Ukrajna több mint százhúsz nyugati harckocsira számít a közeljövőben”

Ukrajnának 120-140 modern nyugati harckocsit kell kapnia az első segélyhullámban szövetségeseitől – jelentette ki Dmitro Kuleba ukrán külügyminiszter keddi sajtótájékoztatóján.

Kiemelt stratégiai partnerségi megállapodást köt Magyarország és Törökország

Megkezdődött a tárgyalás a kiemelt stratégiai partnerségi megállapodás létrehozásáról Magyarország és Törökország között, minthogy a két ország együttműködésének kulcsszerepe van a hazánk előtt álló három legfőbb biztonsági kihívás kezelésében – közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden Budapesten.

Novák Katalin: Erős európai vezetőkre, közös stratégiai gondolkodásra és egymás iránti tiszteletre van szükség

Novák Katalin: Erős európai vezetőkre, közös stratégiai gondolkodásra és egymás iránti tiszteletre van szükség

A mielőbbi fegyvernyugvást nevezte célnak Ukrajnában Novák Katalin a Corriere della Sera olasz napilapban kedden megjelent interjúban. A köztársasági elnök Magyarország európai uniós tagságáról azt mondta, az ország a vállalt kötelezettségeket eddig is betartotta, ezután is betartja.

Soros György és az ő országos hálózata

Soros György és az ő országos hálózata

Az amerikai milliárdos semmit nem bíz a véletlenre. Nemcsak Budapesten fizeti az aktivistáit, hanem vidéki nagyvárosokban is. Olyan szövevényes a hálózat, hogy ember legyen a talpán, aki ki tudja bogozni.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére