Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Rohác miatt kerülhet nagy bajba Gyárfás

Pörge Béla

2018.04.25. 09:58

A szlovák bérgyilkos konkrét bizonyítékokat ígért a Fenyõ-gyilkosság ügyében.

Jozef Rohác Hír TV-nek eljuttatott üzenete után vett jelentős fordulatot a Fenyő-gyilkosság ügye – értesült a Magyar Idők. A szlovák bűnöző lényegében Gyárfás Tamás elleni bizonyítékot ígért. Mint ismert, a rendőrség ezt követően foglalta le azt a hangfelvételt, amely mindent felülírhat a hosszú évek óta húzódó ügyben.

Vannak még konkrét bizonyítékok is, de erről később”

– tolmácsolta Rohác szavait a testvére.

A szlovák bűnözőnek igaza lett, újabb konkrét bizonyíték került elő: egy hanganyag, amelyen Portik Tamás és Gyárfás Tamás beszélgetése hallható, amikor is Fenyő János megöléséről tárgyalnak – tudta meg a Magyar Idők.

Gyárfás korábban azt nyilatkozta, hogy ő maga adta oda a rendőrségnek a felvételt, amivel zsarolták, ám a lap szerint Gyárfás kihallgatásán kiderült, hogy ez nem igaz.

Az ügyben egyébként idén március 22-én az NNI nyomozói gyanúsítottként hallgatták ki Portik Tamást. A lap úgy tudja, Portik ekkor vallomást tett, és lehet, hogy érdemi információkat is megosztott a nyomozókkal. A rendelkezésre álló bizonyítékok alapján a hatóságok azt feltételezik, hogy húsz évvel ezelőtt ő ölette meg Jozef Roháccsal a médiacézárt, Fenyő Jánost.

Április 16-án Gyárfás Tamás kezén kattant a bilincs. A gyanú szerint ő bujtotta fel Portik Tamást arra, hogy ölesse meg üzleti ellenségét, Fenyő Jánost.

A Magyar Idők azt is hozzáteszi az ügyhöz, hogy az eddig nyilvánosságra került nyomozati iratokból kiderült, Fenyő János és Gyárfás Tamás konfliktusa a nagypolitika előtt sem volt titok. Horn Gyula egykori kormányfő és Kuncze Gábor volt belügyminiszter bizonyosan tudott a két üzletember pattanásig feszült viszonyáról.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére