Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Rogán: M. Richárdnak fogdában a helye

888.hu

2017.08.22. 12:38

Nem ért egyet a két halálos áldozattal járó Dózsa György úti gázolásos ügy fõszereplõjének, M. Richárdnak a házi õrizetével Rogán Antal - válaszolta az Origo megkeresésére a Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetõje, aki túl enyhének tartja a bíróság döntését.

M. Richárd még májusban jogosítvány nélkül belehajtott egy másik járműbe, a balesetben ketten azonnal meghaltak, többen megsérültek. A halálos kimenetelű baleset után M. Richárd szabadlábon járt-kelt, mígnem a múlt héten csodák csodájára beidézték. Azonban ügyvédjének köszönhetően most ismét szabadlábon kószálhat a két halálos balesetet okozó kecskeméti maffiaperben is részt vevő M. Richárd.

Szörnyű, ami történt, hiszen két ember meghalt és ezért viselni kell a felelősséget – mondta Rogán, emlékeztetett, ahogyan korábban a szlovák milliomosnő, Eva Rezesova esetében, úgy most sem ért egyet a házi őrizettel.

Rogán Antal azonban egy különbséget lát a két ügy között: Rezesova ugyanis szerinte haza szeretett volna jutni Szlovákiába, ahol a családja jelentős befolyással rendelkezett, így kikerült volna a magyar igazságszolgáltatás hatásköréből, és a szökés esélye is valós veszély volt. Most ebben szerinte más a helyzet.

M. Richárd állítólag ismert alakja az éjszakai életnek – többször állt már bíróság előtt, és a sajtóban megjelent információk szerint nem egyszer ült börtönben is. Egyik vádlottja volt a kecskeméti maffiapernek, és annak a Radnai Lászlónak az ismerőse, aki a kilencvenes évek leszámolásos gyilkossági ügyekben zajló perek koronatanúja volt.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére