Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Rogán: Gyurcsányék irányítják az ellenzéket

Nagy Gábor

2019.09.02. 06:58

A Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter a Hír TV Bayer show c. műsorában arról beszélt, hogy az emberek pontosan tudják, hogy kik alkalmasak erre, és a Fidesz szinte minden településen rendelkezik megfelelő emberekkel, míg a baloldal szimplán hatalomátvételre készül.

Rogán Antal a Hír TV vasárnap esti műsorában az őszi önkormányzati választások kapcsán elmondta: a baloldalt csak a hatalom érdekli, a jobboldal pedig folytatni szeretné a már elkezdett építkezést.

Hogy a kormánypártok a legalkalmasabb embereket indítják a voksoláson, arra a legjobb példa Budapest, ahol például Tarlós István az elmúlt 9 évben nagyon komoly eredményeket ért el, míg az ellenzék csak három bohócot (Karácsony Gergely, Berki Krisztián, Puzsér Róbert) tud kitermelni. A tárcavezető szerint ezek a személyek nyernek, akkor a mögöttük lévő pártok fognak irányítani, köztük Gyurcsány Ferenc.

Rogán az ellenzéki összefogás kapcsán arról beszélt, hogy „nonszensz, hogy a Liberálisokkal kötött megállapodás révén Karácsony a drogliberalizációt is elfogadta”. Mint mondta: a budapesti „jelöltek” mögött Gyurcsány Ferenc politikai és gazdasági köre áll, akiket hírek szerint Gyurcsány Ferenc már össze is hívott, és pozíciókat ígért nekik, hogy segítsenek.

A tárcavezető a műsorban emlékeztetett, hogy míg regnált a hataloméhes baloldal, addig semmilyen ígéretüket nem tartották be. Viszont Gyurcsányékkal szemben a jobboldal tartja a szavát:

  • 2010 óta több, mint 800 ezer új munkahely jött létre, tehát időarányosan létrejöhet a tíz év alatt egymillió új munkahely.
  • Sikerült kirángatni az országot a gazdasági csődhelyzetből, és most már évek óta gazdasági növekedés van.
  • Volt ígéret adócsökkentésre, a kormány pedig nemcsak a gyermekes családoknak vezetett be jelentős adókedvezményt, hanem levitte az adókulcsot az egyik legalacsonyabbra egész Európában.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére