Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Robbanás volt a karcagi üzemben, hárman megsérültek

888, MTI

2020.06.03. 17:50

Egy karcagi telephely pelletkészítő berendezésének hűtési rendszere hibásodott meg.

Foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés alapos gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Karcagi Rendőrkapitányság, miután három ember megsérült egy karcagi üzemben történt robbanásban – közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság.

A tájékoztatása szerint egy karcagi telephely pelletkészítő berendezésének hűtési rendszere hibásodott meg szerdán dél körül.

A hűtési rendszer belső része kigyulladt, a kiáramló láng és forró levegő három dolgozót megsebesített. A baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény szerint – egy ember életveszélyes, további ketten könnyű sérülést szenvedtek.

Ménes Dávid, az Országos Mentőszolgálat regionális kommunikációs kapcsolattartója elmondta: a helyszínre egy mentőhelikopter és két mentőautó érkezett, a sérülteket ellátás után kórházba vitték.

Németh Ádám, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t arról tájékoztatta, hogy a robbanás egy József nádor úti, elektronikai hulladékot feldolgozó üzem pellet-előállító részegységében történt. Hozzátette: a karcagi hivatásos tűzoltók kiérkezésekor tűz nem volt. Az üzem teteje izzott, füstölt, ezt a tűzoltók megszüntették. A robbanás okának kiderítésére a katasztrófavédelem tűzvizsgálati eljárást indított – közölte.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére