Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Rengetegen érkeznek szerte a világból a budapesti demográfiai csúcsra

Horváth József György

2019.09.03. 10:02

A tapasztalok megosztására, a tanulásra is lehetőséget ad a budapesti demográfiai csúcs, amelyet csütörtökön és pénteken a Várkert Bazárban rendeznek meg – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára kedden az M1 aktuális csatornán.

Novák Katalin azt mondta, az idei konferenciára az egész világból érkeznek résztvevők, ezért még többen oszthatják meg egymással a kedvező, illetve a rossz tapasztalataikat is.

Az újabb információk, gyakorlatok megismerése azért is fontos, mert azokat a kormány az esetleges családvédelmi akcióterv 2 kidolgozásánál figyelembe tudja venni

– tette hozzá.

Úgy fogalmazott: amikor a demográfiáról van szó, arról beszélünk, „leszünk-e és kik leszünk” ötven-száz év múlva, mert Európa egészére igaz, hogy nem születik elég gyermek a népesség szinten tartásához. Erre a kihívásra különböző válaszokat adnak az országok, Magyarország válasza egyértelműen a családtámogatás – emelte ki az államtitkár.

Novák Katalin a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában elmondta: a kétnapos konferenciát a www.bdselsoacsalad.hu oldalon élőben lehet követni, a csalad.hu portál pedig percről percre tudósít a rendezvényről.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére