Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Puzsér kiszáll az ellenzéki bohóckodásból

Tóth Dalma

2019.06.03. 12:28

A bevándorláspárti LMP és a szélsőjobboldali múlttal bíró Jobbik által támogatott Puzsér megunta az ellenzéki marakodást, úgy döntött, hogy a továbbiakban nem vesz részt az ellenzéki roncsderbiben.

Azt már régóta tudjuk, hogy az ellenzéket csak a hatalom érdekli, de ezt újra és újra bebizonyítják. Puzsér egyszer A-t mond, másszor meg B-t, de most elvileg végleges a döntése: nem vesz részt az ellenzéki előválasztáson, melyet szerinte Gyurcsány és az MSZP darált le.

A „független” főpolgármester-jelölt szerint nem teljesültek azok a feltételek, amelyekhez indulását kötötte. Példaként említi, hogy a balliberális tömb nem volt képes korrekt módon osztozni a kerületi polgármester-jelöltségeken az őt támogató pártokkal.

Csakis a pozíciók érdeklik őket. [...] csak ne pózolna azzal a balliberális tömb, hogy ők a »demokratikus oldal«

– írta közösségi oldalán.

Kiemelte, hogy gyalázatnak tartja, hogy szavazhatnak bárhogy az emberek, a szocialisták a pozícióikban maradnak. Hozzátette, hogy programot sem tudtak egyeztetni, nem állapodtak meg az előválasztás technikai körülményeiről, és nem voltak képesek megteremteni az egyszerű online szavazást sem. Hogy eddig mit csináltak akkor, azt nem tudjuk, de a jelek szerint semmit, csak marakodtak egymással a helyekért.

Ha a fenti körülmények nem változnak, ebben a bohózatban nem veszek részt. [...] Az ellenzéket daráló ellenzéknek kellemes előválasztást kívánok!

– zárta közleményét.

Egyébként az előválasztásos roncsderbibe beszállt a Momentum is egy saját jelölttel. A számos pártot megjárt és a zuglói parkolási botrányban érintett Karácsony Gergellyel szemben egy ismeretlen embert, Kerpel-Fronius Gábort indítják.

UPDATE: Az EP-választáson hatalmasat bukott LMP úgy döntött, hogy nem támogatja tovább a szabadszájú celebből politikussá avanzsálódott Puzsért. Már régóta feszült volt közöttük a hangulat, mivel Puzsér szerint az LMP elvesztette identitását és megalkuvó politikát folytat.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére