Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Puzsér betámadta a balos ellenfeleit

888.hu

2019.01.27. 09:30

Puzsér elég keményen beleszállt Horváth Csabába, mert szerinte a baloldal hazug és Budapestet azért akarják megnyerni, hogy újabb polgárháborús frontot nyissanak.

Puzsér Róbert megsértődött, amiért a Népszavának adott interjúban trollnak nevezte őt az MSZP főpolgármester-jelöltje, Horváth Csaba. 

Hivatalos kampányoldalán megjegyezte, hogy:

"Horváth Csacsi az MSZP főpolgármester-jelöltje azt állítja, hogy Puzsér egy troll. Nem tudjuk pontosan, hogy mit jelent a politikai szlengben a troll, de azok a főpolgármester-jelöltek, akiknek betartható ígéret nem hagyta el a száját az elmúlt hetekben, akik azzal hülyíti a választóikat, hogy majd térdre kényszeríti Orbánt, akik arra akarják használni Budapestet és az itt élőket, hogy újabb polgárháborús frontot nyissanak, ezerszer inkább tekinthetők trollnak, mint az a Puzsér, akinek a kampánya nem a gyűlöletre, nem a megosztásra és nem a hergelésre épül."

Puzsér(...) „az ország egyik legjobb kommunikációs szakembere, számos médiaplatform tulajdonosa és menedzsere, illetve közismert újságíró, humorista és véleményvezér”. 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére