Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Porig alázta Gyurcsányék közvélemény-kutatása a baloldal bunkó publicistáját

M. Kovács Róbert

2020.08.26. 16:29

Gulyás Balázs: „Tanulatlan, vidéki, idős emberek képezik a Fidesz táborát.” ZRI-Závecz Research Intézet: „A Fidesz szavazótábora 15 százalékkal bővült a 40 év alattiak, a vidéki városokban élők és a diplomások körében.”

Alig egy hónapja jelentette ki nagy mellénnyel és milliókat vérig sértő, bunkó stílusban a Magyar Hang publicistája, Gulyás Balázs az ATV stúdiójában, hogy:

Tanulatlan, vidéki, idős emberek képezik a Fidesz táborát, de vannak kétmillióan, és együtt vannak kétmillióan, tehát ők a legnagyobb kisebbség.

 

Nos, a momentumos Index-tüntetés vezérszónoka, a nagyhangú megmondóember egy dologban igazat mondott: vannak kétmillióan (vagy többen). Csak abban tévedett egy erőset, hogy valójában kik is adnák a voksukat a jelenlegi kormánypártokra.

Még a ZRI-Závecznek, vagyis Gyurcsányék házi közvélemény-kutatójának is feltűnt, hogy Gulyás állításával ellentétben a nagyobbik kormánypárt minden településen, végzettségi rétegben és korosztályban bővíti támogatottságát, hiszen legfrissebb felmérésükben kijelentik, hogy a biztos pártválasztók körében mért támogatottságát a Fidesz úgy növelte 50-ről 51 százalékra, hogy 15 százalékponttal emelte elismertségét a

  • a diplomások, (vagyis a tanulatlanok...)
  • a vidéki városokban élők (a vidék stimmel, de a bunkócista aligha a városlakókat akarta sértegetni...)
  • és a 40 év alattiak (idősek...)

körében.

No comment...

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére