Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Pont azok támadják a Stop Soros törvénycsomagot, akik a migránsok betelepítését szerveznék

888.hu

2018.01.19. 22:28

A Kormányzati Tájékoztatási Központ (KTK) szerint azok mozdultak meg a "Stop Soros" törvénycsomag ellen, akik kezdettõl támadják a kormány bevándorláspolitikáját.

A központ ezt arra reagálva közölte, hogy pénteken két tucat civil szervezet, közte a Magyar Helsinki Bizottság kritizálta a dokumentumot. Az álcivilek önkényesnek és kártékonynak nevezték a "STOP SOROS" törvénycsomagot, amellyel a kormány megregulázná a migrációt szervező alapítványokat, szervezeteket.

A KTK azt írta,

a törvénycsomagot azok a szervezetek támadják a leghevesebben, amelyek szervezik és támogatják a bevándorlást, és többségében Soros Györgytől kapják a forrásaikat.

A "Stop Soros" kizárólag a bevándorlást szervező, a migrációt elősegítő szervezetekre és a bevándorlást finanszírozókra vonatkozik, más civil szervezetekre egyáltalán nem – szögezték le.

A közlemény szerint a pénteki nyilatkozathoz csatlakozó szervezetek között épp azok találhatóak meg, amelyek kezdettől kritizálják a kormány bevándorláspolitikáját, akik Brüsszelben feljelentették Magyarországot a kerítés, a jogi határzár, a tranzitzóna miatt. Õk azok, akik támadták a kvótanépszavazást, a Soros-tervről szóló nemzeti konzultációt, és a röszkei terrorista, Ahmed. H. szabadon engedését követelik.

A társadalmi egyeztetés keretében a javaslatról mindenki elmondhatja a véleményét a [email protected] e-mail címen.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére