Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Pénzért kuncsorog a szocialista politikus

Bertha László

2016.05.16. 14:18

Az MSZP egykori szóvivõje, Török Zsolt az emberek segítségét kéri, hogy ki tudja fizetni a hazugságáért kiszabott büntetést.

Az MSZP egykori szóvivője, Török Zsolt az emberek segítségét kéri, hogy ki tudja fizetni a hazugságáért kiszabott büntetést.

Török Zsolt az MSZP politikusaként még 2013-ban, az ATV műsorában valótlanul azt állította, hogy a fideszes Selmeczi Gabriella személy szerint is 500 milliárd forintért vásárolt MOL-részvényeket. A Fidesz politikusa a nyilvánvaló hazugság miatt beperelte a szocialista politikust, emiatt Török Zsolt 2016 áprilisában bocsánatot is kért amiatt, hogy

megsértette Selmeczi jó hírnévhez fűződő személyiségi jogait.”

A bíróság az MSZP-s Török Zsoltot több mint 500 ezer forintos kártérítésre és a perköltség megtérítésére kötelezte. Török Zsolt ma már másképp emlékszik az eseményekre, és Facebook-posztjában azt állítja, hogy „az igazság kimondásáért” hozta az ítéletet a bíróság.

Ha ez még nem lenne elég, akkor Juhász Péterhez hasonlóan Török Zsolt is kuncsorgáshoz folyamodott, az emberek felajánlásait kéri, hogy ki tudja fizetni a bíróság által kiszabott összeget.

Értjük mi, hogy az a szándék, hogy elhitessék az emberekkel, hogy az ellenzéki politikusok már annyira szarul élnek, hogy egy tartós tejet nem tudnak venni, de azért mégsem kellene a jóval kevesebb jövedelemmel rendelkező átlagembereket lehúzni. Nem gondoljátok?

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére