Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Péntektől online tart sajtótájékoztatót az operatív törzs

888.hu - MTI

2020.03.19. 16:45

Péntektől egy stúdióból, online tartja szokásos napi sajtótájékoztatóját a koronavírus-fertőzés elleni védekezésért felelős operatív törzs – jelentette be Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár.

A koronavírus elleni védekezés érdekében létrehozott tíz akciócsoport egyikének, a kommunikációs akciócsoportnak a vezetője kiemelte: a vírus Magyarországon mindenhol jelen van, ezért van szükség az óvintézkedésekre.

A vírus terjedésével párhuzamosan a védekezés újabb szakaszába lépett, minden jel arra utal, hogy a figyelemfelhívások ellenére sem lehet elkerülni a tömeges megbetegedések fázisát

– mondta Kovács Zoltán.

Tájékoztatása szerint ezért döntöttek a sajtó munkájában is az új rend bevezetéséről. Megjegyezte, a csütörtöki kormányinfóval kapcsolatban is kaptak olyan jelzést, hogy az újságírók nem érzik magukat biztonságban, mivel viszonylag zsúfolt térben, egyetlen mikrofon átadásával történik az érintkezés.

Péntektől a résztvevők körét is kiterjesztik: a nemzetközi sajtó, valamint a megyei lapok munkatársaitól, továbbá a megyei jogú városok sajtóképviselőitől is várnak kérdéseket, amelyeket az újságírók online, a [email protected] címen tehetnek fel.

Kovács Zoltán kiemelte: a rendszeres tájékoztatók folytatódnak.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére