Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Pedofil fellépõ jöhet a Pride-ra

Pörge Béla

2017.06.30. 13:58

A Pride egyik fellépõje még a homoszexuálisok közösségét is erõsen megosztja, többek között azért, mert több ízben is pedofil megjegyzéseket tett.

Alok Vaid-Menon transzszexuális előadóművész fellépése ellen petíció indult. A művész elég sok megosztó tartalmat tett már közzé, a Pride közönségét leginkább az zavarja, hogy a női erőszakot is relativizálta már, illetve antifeminista megnyilvánulásai is voltak. Ezeknél még durvább, hogy korábban pedofil megjegyzéseket is tett.

Nem minden vállalhatatlan kijelentése érhető el, azonban a kislányokat szexualizáló posztja igen.

Egy korábbi posztjában Alok Vaid-Menon arról értekezik, hogy keresztény és szélsőjobboldali felsőbbrendűséget propagáló jelenség az, hogy a kisgyerekek elleni nemi erőszak áldozatai a leggyakrabban fehér kislányok. Ráadásul szerinte a kislányok is lehetnek transzneműek, perverzek stb.

A poszt második részében kitér arra is, hogy Az ördögűző című horrorfilm főszereplője, a kislány, akit megszállt az ördög, valójában a szexualitását élte meg akkor, amikor a démonok a testében voltak. Ennek jele például a maszturbáció. Ez a rész elég erősen felveti a pedofília gyanúját.

A szervezők szerint a művész már elhatárolódott az inkriminált kijelentéseitől, így nincs azzal baj, hogy fellép a Pride-on.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére