Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Patkányokkal említette egy lapon a soproniakat az ellenzéki polgármesterjelölt

Bertha László

2019.10.07. 14:28

Ha szűkítjük a teret, és növeljük a patkányok számát, akkor a patkányok megölik egymást – fejtegette zavaros gondolatmenetét Sopron kapcsán Varga Norbert, aki polgármesterjelöltként indul a városban.

A Hegykőn élő politikus egy soproni kampányrendezvényén a hódmezővásárhelyi Márki-Zay Péter és a jobbikos Brenner Koloman jelenlétében többek között arról beszélt, hogy programjával a Fidesznek kíván üzenni, mivel a kormánypárt az illegális bevándorlást, míg ő az úgynevezett „rejtett migrációt” akarja megállítani, mert szerinte több magyar ember él a városban, mint azt a hivatalos statisztikák mutatják.

Varga Norbert ezt követően hirtelen agresszív hangnemre váltott, és párhuzamot vont a patkányok és a Sopronban élő emberek között.

Varga Norbert

Az ellenzéki politikus Konrad Lorenz etológusra hivatkozva – meglehetősen váratlanul – arról kezdett el beszélni, hogy a világ egyik legértelmesebb állata a patkány, mivel társadalomban élnek és közösséget szerveznek, azonban, ha az ember

szűkíti a teret, és növeli a patkányok számát, akkor a patkányok megölik egymást.

A Jobbik, az MSZP, a DK, az LMP, a Momentum és az MMM által támogatott polgármesterjelölt szavai alapján ugyanolyan sors vár a soproniakra, mint a patkányokra:

sajnos meg fogjuk ölni egymást, ha túlzsúfolunk egy-egy térséget.

Hogy Varga Norbert miért érezte helyénvalónak, hogy patkányokkal említse egy lapon a Sopronban élőket, azt sajnos nem tudjuk; azonban nem ő volt az első ellenzéki politikus, akiből váratlanul előtört a patkányozás.

Mint ismert, a szocialista Bangóné Borbély Ildikó idén áprilisban élő adásban patkányozta le a Fidesz szavazóit. A politikus arra kérdésre, hogy miért nő a Fidesz támogatottsága, egyszerűen annyit válaszolt: „sok a patkány Magyarországon”.

További érdekesség, hogy Varga Norbertről néhány hete látott napvilágot a hír, hogy egy 2016-os előadásában arról beszélt, hogy a muszlim bevándorlók nem veszélyeztetik a keresztény társadalmakat, a határkerítést pedig felesleges volt megépítenie Magyarországnak a déli határszakaszon. A bevándorláspárti politikus egyúttal Angela Merkel német kancellár politikáját is méltatta, szerinte ugyanis jól jártak a németek a szíriai migránsokkal.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére