Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Páros lábbal szálltak bele a Momentumba a homoszexuálisok

Sümeghi Lóránt

2017.07.01. 19:28

"Kedves Momentum, így inkább ne képviseljetek minket, buzikat" - címû írásban oktatták ki a homoszexuálisok a Fekete-Gyõr András vezette Momentumot.

"Kedves Momentum, így inkább ne képviseljetek minket, buzikat" - című írásban oktatták ki a homoszexuálisok a Fekete-Győr András vezette Momentumot.

Ahogyan arról már korábban beszámolt a 888.hu, újabban a Budapest Pride-ra mozgósít a Momentum, melyet egy videó keretében osztott meg Fekete-Győr a nyilvánossággal. A párt elnöke abban leszögezte, hogy a Momentum tagjai nem magánszemélyként, hanem egy politikai közösségként fognak részt venni a július 8-án megrendezésre kerülő Budapest Pride-on. Fekete-Győr szavai szerint azért döntöttek így,

mert ez nekünk nem téma, ez nekünk nem kérdés, ez nekünk alap. Hogy miért alap? Azért, mert a 21. században élünk és mert 2017-et írunk.”

Csakhogy a gyerekes érvelés és az erőltetett liberális tempó még a homoszexuálisok körében is undort váltott ki. Ugyanis egyfajta nyílt levelet tett közzé a vállaltan liberális Kettős Mérce blog, melyen a vendégszerzők éles kritikával illették a Momentumot. A teljesség igénye nélkül, lássunk egy-két gondolatot:

  • "Nem tudjuk, hogy a szerelemnek van-e színe és szaga, ezt mindenki maga döntse el. De az, hogy mindez alap, az, hogy a szexuális kisebbségek elfogadása alap, nem biztos, hogy jó kiindulópont. És nem csupán azért, mert ez tényszerűen nem igaz [...], hanem azért is, mert rossz stratégia."
  • "Ha szembeállunk valakivel, és szemébe mondjuk, hogy te nem érted az idők szavát, te a múltban élsz, akkor ne lepődjünk meg, ha nem állnak az ügyünk mellé. Ha arcukba fitogtatjuk, hogy milyen faszák is vagyunk mi, mert nekünk ez alap, akkor valószínűleg első reflexe nem a békesség lesz - érthető módon."
  • "Ezzel a fajta megbélyegző, kultúrharcos hozzáállással frontvonalakat lehet kiépíteni és fenntartani, ellenfelet lehet radikalizálni, de meggyőzni biztos, hogy nem."
  • "Lehet, hogy ez az „idők szava” bizonyos társadalmi közegekben, de máshol meg nem az."
  • "Lehet, hogy vannak emberek, akik „értik a 21. századot”, de talán annak lehetőségét is fel kell vetni, hogy a „21. század” más-más dolgot súg más-más hátterű embereknek."
  • "Vannak olyanok is, akiknek a 21. század jelenségei azt tanítják, hogy becsülje meg a hagyományait, támaszkodjon a régi, sokszor kirekesztő közösségekre, védje meg azokat, ha kell harciasan is. Mert ezektől a hagyományoktól és közösségektől remél biztonságot, miközben a 21. század sokszor az életére káros változásokat hoz. Ezek az emberek nem hülyék, nem maradiak, nem értetlenek, csak hát a 21. század mást mond nekik."

Mint ismert, nem ez az első eset, amikor Fekete-Győr Andrást kioktatják. Legutóbb kiderült, fogalma sincs az alapvető fővárosi kerületekről, és a Nemzeti Múzeumról az az első, ami az eszébe jut, hogy milyen jókat lehet ott frizbizni.

OLVASTAD MÁR?

KOMMENTEK BETÖLTÉSE
20 vagyok, de nem kérek a Momentumból!

20 vagyok, de nem kérek a Momentumból!

Fegyőrék ugyanazt csinálják, mint az elődeik: értékrend és elvek nélkül uszítanak, hergelik a fiatal magyarokat. Ebből viszont mi, fiatalok köszönjük, de nem kérünk.

Merkel újabb felvételen remeg és rángatózik, de a sajtósa mindent tagad

Merkel újabb felvételen remeg és rángatózik, de a sajtósa mindent tagad

Ismét Angela Merkel német kancellár egészségügyi állapota került a világsajtó kereszttüzébe, miután egy hónap leforgása alatt már másodszorra szerepelt úgy a nyilvánosság előtt, hogy képtelen visszafogni remegését, rángatózását.

Itt vannak a babaváró hitel szabályai

A babaváró támogatáshoz nyújtott kölcsön jelzáloghitel felvétele esetén jelentős részben, legfeljebb 75 százalékban önerőként szolgálhat.

Weber elbukott – de ki lesz a befutó?

Weber elbukott – de ki lesz a befutó?

Manfred Weber vereségével érdekes helyzet állt elő, hiszen az Európai Néppárt kvázi csúcsjelölt nélkül maradt, mindezt úgy, hogy ugyanakkor a legnagyobb frakciót alkotja az Európai Parlamentben. Cikkünkben arra keressük a választ, hogy mi eredményezte ezt a helyzetet, valamint hogy mi várható ezután, ehhez pedig a Századvég jogi szakértőjét, ifj. Lomnici Zoltánt is megkérdeztük.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére