Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Papírja van László Petrának arról, hogy nem rúgta fel Oszamát

Sümeghi Lóránt

2017.01.13. 11:28

Nem jogerõsen három év próbára bocsátással végzõdött László Petra pere, aki a saját biztonsága érdekében távolból, kamera segítségével vett részt a tárgyalásán.

Mint ismeretes, a nemzetközi és a hazai liberális sajtó is nagy erőkkel kapaszkodott bele abba az általuk megkérdőjelezhetetlennek vélt videofelvételbe, mely szerint László Petra operatőr 2015. szeptember 8-án szándékosan gáncsolta el az Oszama Abdel-Muhszen Algadab nevű migránst – kisfiával együtt –, aki illegálisan lépett be Magyarország területére, majd kitépte magát az intézkedő rendőr szorításából. 

Csakhogy László Petra tárgyalásán a bíróság kimondta, hogy a férfi még azelőtt elesett, hogy az operatőr lába hozzáért volna.

Ráadásul a bíróság még azt sem látta kellőképpen megállapíthatónak, hogy László Petra kísérletet tett volna arra, hogy a lábával elérje a gyerekével a karján futó férfit. 

Az egyelőre még nem jogerős, garázdaság vétségében hozott ítélet azonban annak fényében született, hogy amikor megindult a fékevesztett tömeg László Petra felé, akkor az operatőr önvédelemből valóban rúgásra utaló mozdulatot tett annak érdekében, hogy távol tartsa magától a migránsokat. 

"A vérdíjat senki nem veszi le Petráról!"

A 888.hu megkeresésére László Petra férje elmondta, hogy bár csalódottak az ítéletben – melyet fellebbezés fog követni –, mégis csak valamelyest pozitívként értékelik, hogy végre kimondta a bíróság, miszerint Oszama nem Petra miatt esett el. Ugyanakkor László Gábor kiemelte, hogy

a feleségem fejére kiírt vérdíjat a bírósági ítélet ellenére sem veszi le senki."

Hozzátette: márpedig vérdíjjal a fején nem folytatja olyan könnyen az ember az életét. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Zelenszkij szerint eltörték az orosz hadsereg gerincét

Zelenszkij szerint eltörték az orosz hadsereg gerincét

Az ukrán elnök szerint a kulcsfontosságú kikötőváros, Mariupol eleste ellenére az ukrán hadsereg komoly károkat okozott az orosz haderőnek.

Orosz kézen Mariupol, kitiltották Bident, Szerbiában tárgyalt Orbán Viktor

Orosz kézen Mariupol, kitiltották Bident, Szerbiában tárgyalt Orbán Viktor

Hosszú harc után orosz kézre került Mariupol. Kitiltották Oroszországból Bident, Blinkent és közel ezer más amerikait.

Az oroszok kitiltották Bident és közel ezer másik amerikait

Beutazási tilalmat rendelt el szombaton Oroszország 963 amerikai állampolgár, köztük Joe Biden elnök és Antony Blinken külügyminiszter ellen, és bővítette a kanadai tilalmi listát is – közölte szombaton az orosz külügyminisztérium, hozzátéve, hogy a jövőben is viszonozza az „ellenséges amerikai lépéseket”

Orbán Viktor: Mi a béke és az észszerűség pártján állunk!

Orbán Viktor: Mi a béke és az észszerűség pártján állunk!

A miniszterelnök az Újvidéken Nemzetközi Mezőgazdasági Vásáron beszélt az észszerű gazdálkodás fontosságáról.

Jövőre Budapesten biztathatjuk az elitmezőnybe jutott jégkorongozókat

Jövőre Budapesten biztathatjuk az elitmezőnybe jutott jégkorongozókat

Egy hét múlva a Nemzetközi Jégkorong Szövetség (IIHF) kongresszusán döntenek a jövő évi A csoportos vb helyszínéről. Mint ismert, a háború miatt nem lehet házigazda Szentpétervár, a helyére a nemrég feljutott Magyarország és Szlovénia, azaz Budapest és Ljubljana jelentkezett, illetve a finn-lett kettős. Az IIHF küldöttsége a napokban Budapesten járt, hogy felmérje a rendezés esélyeit, lehetőségeit.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére