Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Dopeman az MSZP és a DK közös jelöltje a nyóckerben

Horváth József György

2017.02.08. 16:58

Dopeman kedden titokzatos bejegyzést posztolt közösségi oldalára, elmondása szerint nagy bejelentéssel készül. Most lerántjuk a leplet: megtudtuk, hogy a "rapper" indul az áprilisi VIII. kerületi idõközi önkormányzati választásokon. Pityinger mögé beállt az MSZP és a DK is.

DopeMan kedden titokzatos bejegyzéssel jelentkezett közösségi oldalán, ahol a következőt írta:

Holnap, azaz nyolcadikán, este nyolc óra nyolc perckor a 8. kerületből egy bejelentéssel fogok előrukkolni. KÉSZÜLJETEK!!!"

És ha már ilyen szépen a nyolcas szám köré fűzte bejelentését, mi eldöntöttük, hogy lerántjuk a leplet DopeMan terveiről.

Baloldali forrásainktól úgy tudjuk, hogy a nagy bejelentés mögött az áll, hogy DopeMan szeretne elindulni az április 23-ra kitűzött időközi önkormányzati választáson a Magdolna negyedben. A VIII.kerületi negyed önkormányzati képviselője, Balogh István Szilveszter (Fidesz-KDNP) ugyanis 2017. január 31-ei hatállyal lemondott képviselői mandátumáról. A helyi választási bizottság pedig február 2-ai ülésén úgy döntött, hogy 2017. április 23-ra tűzi ki az időközi önkormányzati választást a 6. számú egyéni választókerületében. Balogh helyére pályázik a "gengszter rapperként" ismert Pityinger László, azaz DopeMan is.

Baloldali forrásainktól azt is megtudtuk, hogy a botrányairól és primitív, trágár stílusáról elhíresült "rapper" mögé beállt az MSZP és Gyurcsány Ferenc DK-ja is. Ez a következő DopeMan idézet fényében viszont igencsak érdekes:

...Bazdmeg az emeszpét és a Gyurcsányt..."

Kérdéses, hogy vajon DopeMan adta fel korábbi "elveit", vagy a baloldali összeborulás tényleg annyira szerencsétlen, hogy nem tudtak előkaparni valahonnan egy épkézláb jelöltet.

Ismeretes, hogy 2013. szeptember 29-én DopeMan részt vett az Együtt–PM rendezvényén, ahol Bajnai Gordon is felszólalt, majd a szervezők ledöntötték az Orbán Viktort ábrázoló hungarocell szobrot. Dopeman szokásához híven – ahogy az elmúlt években – előadta a Himnuszt meggyalázó Bazdmeg című "dalát", majd belerúgott a szobor letört fejébe.

Bajnai tudott a szobordöntésről, de azzal védekezett, hogy mikor megtörtént már nem volt ott a rendezvényen. Karácsony Gergely azt nyilatkozta, hogy az ő ízlésén is túlment a szobordöntés, az MSZP pedig vállalhatatlannak nevezte DopeMan és szobordöntő társainak viselkedését.

2014-ben a rendőrség DopeMant garázdaság és nemzeti jelkép megsértése miatt gyanúsítottként hallgatta ki. A bíróság a vád alól 2016. január 28-án első fokon felmentette. A rappert a per során a TASZ képviselte.

És végezetül egy szép és kellően közhelyes idézet Pityinger Lászlótól a politikáról:

"A politikában nincsen jó vagy rossz oldal, csak jobb és rosszabb emberek (az előbbiek maroknyian). Minden az érdekérvényesítésről és a haszonmaximalizálásról szól, legyen az politikai vagy anyagi. Aki itt akar állóvizet fölkavarni, jobb ha egyszerre okos, erős és laza, mert ezek a mosolyok, ígéretek és kézfogások nem jelentenek semmit."

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére