Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Orwelli fordulat: Soros hivatalosan is balliberális szentté avattatná magát a Nobel-békedíjjal

Vincze Viktor Attila

2017.12.04. 19:28

Az amerikai milliárdos - aki a balliberális globalista értékek kérlelhetetlen szószólója és képviselõje - most újabb nehéz kihívás elé néz. Meg kell birkóznia azzal a "spontán" kezdeményezéssel, amit a legjobban kitömött magyarországi kitartottja, a volt SZDSZ-es Iványi Gábor indított el.

November 6-án a Wesley János Lelkészképző Főiskola öt professzora: Iványi Gábor lelkész, Lukács Péter oktatáskutató, Majsai Tamás teológus, Nagy Péter Tibor szociológus, valamint Szilágyi Gál Mihály filozófus levélben kezdeményezte a Nobel-békedíj odaítélését Soros Györgynek. 

A Soros-hálózat szolgalelkű magyarországi kitartottjainak levele kapcsán az 1984 szerzője, George Orwell mind a tíz ujját megnyalná, látva, hogy a képzeletbeli nagy testvér hogyan is működik a valóságban – minden képzeletet felülmúlva.

Döbbenetes, hogy saját kitartottjai azt a Soros Györgyöt díjaznák Nobel-békedíjjal, aki

  • a szervezeti hálójának aktív beavatkozásai révén bizonyítottan évtizedek óta,
  • mind a mai napig előre megtervezetten és szervezetten, etnikai, vallási és gender alapon társadalmi feszültségeket szít az Egyesült Államoktól kezdve Európán át egészen Ázsiáig. 

Mennyire életszerű a Nobel-békedíj adományozása annak a milliárdosnak, aki a saját hazájában, az USA-ban képes polgárháború jellegű utcai összecsapásokat szervező, anarchista baloldali szervezetek tevékenységét támogatni?

Nobel-békedíj annak a Sorosnak, aki személy szerint felelős mindazért, ami Ukrajnában és az arab tavasz során történt? Ami aztán az ukrán polgárháborúhoz, a szíriai háborúhoz és nem utolsósorban az Iszlám Állam megalakulásához vezetett.

A 168 Óra birtokába került az a levél, amit a díj odaítéléséről határozó bizottságnak, illetve elnökének küldtek a napokban. Ebben azt írják, hogy:

Soros hozzájárult a demokrácia megteremtéséhez és a Varsói Szerződés felbomlásához, az általa elnökölt Open Society Institutes pedig mindenütt a világon támogatja a békés demokratikus átalakulás ügyét. Az általa finanszírozott Central European University magas akadémiai színvonalú, nemzetközi és a demokrácia iránt elkötelezett diákok ezreit bocsátotta ki. Az antidemokratikus aktivitásukról elhíresült kormányok – mint a fehérorosz vagy a 2014 utáni magyar – Soros György személyét központba helyező propagandakampányukkal csak megerősítik a demokratikus oldal meggyőződését Soros személyének szimbolikus súlyáról. 2016. július 19-én a Foreign Policy című folyóiratban részletesen kifejtette véleményét az európai migrációs válságról, mely a legkomplexebb elképzelés napjaink egyik legnagyobb krízisének megoldására."

Az külön abszurd vagy inkább morbid "szépséget" ad a metodista kisegyházból is kiszakadó (elhajló) családi mikroegyházat működtető Iványi Gábor, volt SZDSZ-es politikus kezdeményezésének, hogy a Sorost dicsőítő utolsó érve egy az egyben a Soros-terv létezésének igazolása. 

Iványi Gáborék kezdeményezése Soros Nobel-békedíjára egyértelműen megegyezik Soros hivatalos szentté avatásával a balliberálisok vallásként működő ideológiai világában. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére