Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Orbán Viktort méltatta egy amerikai csatorna

Bertha László

2018.02.22. 17:58

Tucker Carlson, az amerikai Fox News mûsorvezetõje szerint végre van egy politikus Európában, aki nem fél kimondani, hogy milyen veszélyeket rejt magában a tömeges bevándorlás.

Orbán Viktor évértékelő beszéde az Egyesült Államokban sem maradt visszhang nélkül. A Tucker Carlson Tonight című műsorban a veteránnak számító műsorvezető hosszasan méltatta a magyar miniszterelnök politikáját, mondván,

van legalább egy politikus Európában, aki nem fél attól, hogy rámutasson, milyen veszélyes lehet a kontinensre egy olyan társadalom létrehozása, melyet Európa vezető politikusai szeretnének, miközben a kontinens polgárai teljesen ellenzik ezt.”

Tucker Carlson kommentárjában felidézte a magyar miniszterelnök beszédének azon részét, melyben arra figyelmeztetett, hogy a brüsszeli, berlini és párizsi politikusok tömeges bevándorlás iránti rajongása tönkre fogja tenni a nyugati civilizációt.

Az amerikai műsorvezető szerint a statisztikák egyértelműen Orbán Viktort igazolják, hiszen Magyarország lakossága 10 millió fő alatt van, születési arányszáma alacsony, „így akár egy nem túl nagy bevándorlási hullám is elég lehet arra, hogy a muszlimok ellepjék az országot, eltörölve ezzel ott egy több ezer éves kultúrát”.

Az Európai Unió vezetői természetesen Orbánt autoriternek nevezik, ami elég vicces, főleg, hogy az ő mottójuk az, hogy »csináld, amit mondunk, különben demokráciagyűlölő vagy«. Ez elég orwelli, nemde?!”

 – mondja Carlson.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére