Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Orbán Viktort jelölné Nobel-békedíjra William Engdahl

Bertha László

2016.10.13. 14:58

A magyar miniszterelnököt jelölné Nobel-békedíjra a New Eastern Outlook szerzõje, William Engdahl, aki stratégiai kockázatelemzõ, illetve több sikerkönyv szerzõje.

A magyar miniszterelnököt jelölné Nobel-békedíjra a New Eastern Outlook szerzője, William Engdahl, aki stratégiai kockázatelemző, illetve több sikerkönyv szerzője.

William Engdahl azzal kezdi írását, hogy a norvég bizottság általában globalista szempontok alapján ítéli oda a Nobel-békedíjat, és azt általában olyanok kapják, mint Kissinger, Obama vagy az Európai Unió.

Én mindazonáltal Magyarország bátor miniszterelnökét, Orbán Viktort szeretném jelölni a kitüntetésre.”

A szerző szerint Orbán Viktor a népszavazással több mint 3 millió magyarral együtt szembeszállt az Európai Unió bürokratáinak destruktív követeléseivel.

William Engdahl a népszavazási kampánnyal kapcsolatban kiemeli Soros György szerepét is, aki kiváló kapcsolatban áll az Európai Parlament szocialista frakcióvezetőjével, Gianni Pitellával, aki a népszavazás eredményét „bizarr módon” győzelemnek értelmezte Európa számára.

Engdahl azt is hozzáteszi, hogy az európai szocialisták finanszírozták a Demokratikus Koalíció „Maradj otthon” plakátjait is.

William Engdahl végül hosszasan érvel amellett, hogy miért is érdemelné meg a magyar miniszterelnök a Nobel-békedíjat. A szerző szerint Orbán Viktor egy bátor demokrata, ami manapság ritkaságnak számít.

(New Eastern Outlook)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Szolzsenyicin kommunistái és az árnyékkormány mai ülése

Szolzsenyicin kommunistái és az árnyékkormány mai ülése

Akinek még nem sikerült ma egy jót nevetnie, arról Dobrevék gondoskodnak. Tessék: megtartották az első árnyékkormányülést a ma kezdődő parlament ősz ülésszaka előtt. Ott volt mindenki. A Jó, a Rossz és a Csúf. Ja nem, a Jó hiányzott.

Rendet rakott az ellenzéki fejekben a miniszterelnök

A magyar kormányfő a pártok frakcióvezetőinek beszédére reagált a parlament hétfői ülésén.

24.hu: A baloldal kampányát Amerikából finanszírozták

Csaknem kétmilliárd forint érkezett 2022 első felében Márki-Zay Péter mozgalmához az Egyesült Államokból – írja a baloldali 24.hu nevű portál. A lap kifejti, milyen szerepe lehetett Karácsony tanácsadójának az amerikai pénzek megszerzésénél.

Orbán Viktor: A magyar kormány Európában elsőként megkérdezi az embereket a szankciókról

Orbán Viktor: A magyar kormány Európában elsőként megkérdezi az embereket a szankciókról

Európában elsőként, Magyarországon megkérdezzük az emberek véleményét a szankciókról – mondta napirend előtti felszólalásában az Országgyűlésben Orbán Viktor miniszterelnök.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére