Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Orbán Viktor: Magyarországon lesz energia és lesz biztonság!

888.hu

2022.10.11. 10:40

Magyarország biztosan a béke szigete lesz, akármi is történjen a következő időszakban – közölte a miniszterelnök legújabb Facebook-videójában.

 

Ma úgy áll a helyzet, hogy nekünk hat hónapra elegendő gáztartalékunk van. Tehát, ha holnap reggel nem jön egy molekula se, akkor mi hat hónapig tudjuk működtetni a magyar gazdaságot, mintha mi sem történt volna.”

– közölte.

Hozzátette: „Szóval, nekünk van energiánk, mi nem kapcsoljuk le a nukleáris erőművünket, éppen hogy fordítva, most hosszabbítjuk meg az üzemtartalmát még évekre és most építünk még egy új atomerőművet is, aminek a segítségével közép és hosszú távon is tudjuk biztosítani az energiaellátást Magyarországon.”

 

Azt tudom mondani tehát a német barátainknak, azt tudom mondani Önöknek, a következő években Magyarország olyan ország lesz, ahol lesz politikai biztonság, lesz fizikai biztonság és lesz energiabiztonság is. Úgyhogy bátorítani szeretném Önöket, hogy folytassák a velünk való együttműködést úgy, ahogy tették ezt a megelőző években. Nem vagyunk tökéletesek, de egy dolog biztos: aki velünk együttműködik, az jól jár.”

– zárta gondolatát Orbán Viktor.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére