Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Orbán Viktor: Magyarország az a laboratórium, ahol a progresszív dominancia ellenszerét kikísérleteztük

Prokaj Dávid

2022.05.19. 11:17

A magyar miniszterelnököt kérték fel a CPAC Hungary esemény főszónokának, melyen egy tanulságos és érdekes beszédet tartott nem csak a jelenlévők, de túlzás nélkül állítható: az egész világnak arról, miképpen lehetséges konzervatív-keresztényként egy országot hosszú éveken át tartósan irányítani, meglehetősen sikeresen.

 

Kezdetben a miniszterelnök köszönte a megjelent vendégeket. Külön megnevezte Vaclav Klaus volt cseh elnököt, akit „Európa intellektuálisan legbátrabb emberének” nevezett.

Beszédét azzal kezdte, hogy szerencsés egybeesés az, hogy éppen egy hónapja nyerte meg a Fidesz-KDNP zsinórban a 4. választást, és 4. napja alakíthatta meg az 5. konzervatív-keresztény kormányát. Közölte, hogy hogy mindig jó, ha az emberek barátok között beszélhet, különösen hogyha a az ember szavai mögött van fedezet, márpedig most a magyarok joggal érezhetik azt, hogy most van a szavaink mögött fedezet.

Orbán Viktor elmondta, hogy jól emlékszik arra, hogy korábban menyire irigykedtek a keleti blokkban az amerikai szabadságra, ahogyan a közös dolgaikat rendezhették. Mindezt pedig ők illegálisan terjesztett szamizdatokból olvashatták. Irigyelték Reagan elnök karizmáját és politikáját, míg Magyarországnak „csak a szürke öltönyös kommunista funkcionáriusok jutottak, és az általuk használt politikai újbeszél, a fullasztó légkör és a kilátástalanság”.

 

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök, az esemény fõszónoka beszédet mond a Conservative Political Action Conference (CPAC) Hungary elnevezésû, kétnapos konzervatív politikai fórum elsõ napján a Bálna Budapestben 2022. május 19-én.MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

 

Orbán Viktor beszédében elmondta, hogy hogyan győzték le a kommunisták rendszerét, a liberálisokat, a nemzetközi liberális baloldal Magyarország ellen egyesített csapatait a választáson, valamint hogyan győzték le őket 5. alkalommal is.

 

Itt, barátaim, csak a legbátrabbak maradnak talpon!”

 

„A győzelemnek pedig az a végső feltétele, hogy nekünk kell a legjobbakká válnunk. Ha te vagy a legjobb, győzhetsz!” – tette hozzá.

Közölte, hogy a progresszív liberálisok közéleti dominanciája a legnagyobb probléma Amerikában és a Nyugat-Európában is. Ugyanis ők készítik a magas- és tömegkultúra minden politikai indoktrináló alkotását.

Ők mondják meg, hogy mi igaz és mi nem, mi helyes és mi nem.”

 

Ez volt Magyarország is a helyzet, amikor 30 évvel ezelőtt még kommunista diktatúra volt.

 

MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

 

Orbán Viktor elmondta, hogy egy woke világban nőttek fel, csak „nálunk még a a kritikai fajelméletet úgy hívták hogy tudományos szocializmus”, és „ugyanúgy az egyetemeken tanították, mint a woke-ot most önöknél”. Hogy aztán a 80-as években fellázadjanak, mivel úgy döntöttek, hogy vissza akarják szerezni a hazájuk szabadságát. A kommunisták válaszai a rendőrattak, a betiltások, lehallgatások, a fenyegetések és zsarolások voltak.

 

Azt hittük, végre megkaptuk azt, amire vágytunk, de tévedtünk!”

 

Ugyan a liberálisok és a konzervatívok kötöttek egy antikommunista paktumot a diktatúra alatt, de a liberálisok az első adandó alkalommal a kommunisták mellé álltak. Ezzel pedig világossá vált, hogy ők természetes szövetségesek.

 

Ha nem tévedek, ilyesfajta bűnben fogant frigyet az Egyesült Államokban is láttak már.”

 

Amikor 2016-ban nyert Donald Trump, egyik fő ígérete volt hogy le kell csapolni a mocsarat, ugyanakkor hiába voltak elvitathatatlan érdemei, mégse választották meg. Közölte, hogy úgy járt, ahogyan a Fidesz-KDNP járt 2002-ben, pedig ők is kiválóan kormányoztak. Ezt követően pedig a szocialisták elköltötték az emberek pénzét 2002–2010 között, megnőtt a munkanélküliség, az erőszak is elszabadult az utcákon. A rendőrséget a baloldal leépítette, a minimális rendet se tudták fenntartani.

 

MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

 

Közölte:

hogyha progresszív-baloldal kerül hatalomra, mindig gazdasági csőd lesz a történet vége.

Elmondta, hogy a 2002-es vereségük követően „szellemi ellenállást” kezdeményeztek, meghirdették a reconquista-t. 2010-ben pedig sikerült visszatérni a jobboldalnak a kormányra azzal, hogy lépésről-lépésre harcoltak és építkeztek, a recept pedig elkészült.

 

Magyarország az a laboratórium, ahol a progresszív dominancia ellenszerét kikísérleteztük.”

 

Az ország idén tavasszal pedig megkapta a 4. dózist, és a „beteg teljesen meggyógyult” – tette hozzá.

A recept pedig meg is osztotta a hallgatósággal, mely a következőkből áll:

1. A saját szabályaink szerint kell játszatni. Győzni csak úgy lehet, ha nem fogadjuk el a mások által kínált megoldásokat és utat. Nem szabad, hogy eltántorítson, ha kígyót-békát kiabálnak ránk.
2. Nemzeti konzervativizmus a belpolitikában. Az egyházból és a családokból épül fel a nemzet, ezért támogatni és gyámolítani kell őket. A választók oldalán kell maradni. A migrációt is ezért tudták állították meg, mert nem akartak illegális migránsokat. „A progresszívek Achilles-sarka pontosan az, hogy a vágyálmaikat akarták rákényszeríteni a társadalomra”.
3. Nemzeti érdek a külpolitikában. Érdekalapú külpolitikára van szükség, a magyar nemzet kell legyen az elsődlegesnek. Magyarország célja és nemzeti érdeke is az ukrán-orosz háborúban a béke helyreállítása.
4. Legyen médiánk! A nyugat-európai médiák ugyanis liberális elveket vallanak. Ha azonban megjelenik egy konzervatív média, akkor azt mindig igyekeznek szalonképtelenné tenni.
5. Leplezd le az ellenfeleid szándékát! Tabudöngetőnek kell lenni, ilyen volt Donald Trump elnök is. A holnap tabuit kell ledönteni. már akkor közölni kell, mit akarnak megtenni ellenfeleink, mielőtt azt megtennék. Először ők azt tagadni fogják, de végén mindig kiderül, hogy igazunk volt. Ilyen az LMBTQ-propaganda, mely nálunk még új jelenség, de már most megsemmisítettük egy törvénnyel és egy népszavazással, melyekkel a magyarok elutasították a gyermekek érzékenyítését.
6. Gazdaság, melyet a baloldal elvont eszmék szerint akarja működtetni, ez a jobboldal számára azonban tilos. Ellentétei kell legyünk a progresszíveknek, akikkel „még azok is rosszul járnak, akik rájuk szavaztak”. Az emberek munkát akarnak, és nem gazdasági elméleteket. Előre akarnak jutni az életben, jobb életet adni a gyermekeknek, mint ami nekik jutott.
7. Ne szorulj ki a szélére! Szélsőséges összeesküvés-elméletek rendszeresen felütik a fejüket, de valójában az emberek egyikből sem kérnek.
8. Minden nap olvassunk! A bonyolult dolgok megértésére és átadására a könyveknél jobb eszközt még nem találtak fel. Orbán Viktor elmondta, hogy ő minden nap kijelöl egy olyan napot, amelyet csak olvasásra szán.
9. Legyen hited, annak hiánya veszélyes!
10. Keress barátokat! A progresszív liberálisok és a neomarxisták végtelenül egységesek, viszont a konzervatívok képesek a legkisebb ügyben is összeveszni egymással, aztán „csodálkozunk, ha ellenfeleink körbekerítenek minket”. Elmondta, hogyha a a politikában boldogulni akarunk, azt kell keresni hogy hol és miben vannak közös pontok, miben tudunk együttműködni. „Ha nem ezt tesszük, ellenfeleink egyesével vadásznak le bennünket!”.
11. Építs közösséget! Ugyanis minél kevesebb a közösség, annál több szavazó megy a liberálisokhoz!
12. A sikeres politikához az szükséges, hogy építeni kell intézményeket. Mivel ezek generációkon át megmaradnak, ezek újítják meg új gondolataikkal és embereikkel a politikát.

 

Orbán Viktor közölte, hogy a pusztító ideológiák ma a nyugatról származnak, azt pedig nem gondolta volna, hogy a kommunisták nem csak keletről tudnak minket fenyegetni. Úgy látja, hogy a woke álomtól megrészegül újmarxisták, a progresszív liberálisok, Soros György kitartott emberei, a nyílt társadalom propagálói el akarják törölni a nyugati életformát.

 

Fel kell venni a harcot, ebben csak együtt és szervezetten lehetünk sikeresek!”

 

Vissza kell venni intézményeinket Washingtonban és Brüsszelben, a csapatainkat pedig koordinálni kell, egymásban pedig szövetségeseket kell találnunk.

A miniszterelnök zárásként megjegyezte, hogy 2024 egy sorsdöntő év lesz:

Önöknél elnök- és kongresszusi választások lesznek, nálunk pedig európai parlamenti választások.”

 

Erre pedig két év van közösen felkészülni – jelentette ki.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére