Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Orbán Viktor: Magyarország 2022-ben rendkívüli teljesítményt nyújtott

888.hu

2022.12.22. 13:40

„A rendszerváltás óta ez volt Magyarország legnehezebb éve” – osztotta meg Orbán Viktor miniszterelnök az év végi nemzetközi sajtótájékoztatón elmondott értékelésének pontjait a közösségi oldalán.

 

A miniszterelnök kifejtette, hogy nem túlzás, ha azt mondja, hogy Magyarország az elmúlt harminc év legnehezebb évében rendkívüli teljesítményt nyújtott.

Először is rendkívüli teljesítményt nyújtott Magyarország a parlamenti választáson, hiszen a választáson meg kellett védeni Magyarország függetlenségét és szuverenitását, ugyanis a nemzetközi szereplők olyan súllyal vettek részt a magyar parlamenti választásban, mint korábban még sohasem. Mintegy 3 milliárd forintnyi dollár állt szemben 3 millió szavazóval. És az utóbbiak győztek – ez egy nagyszerű teljesítmény– értékelt a miniszterelnök.

A második rendkívüli teljesítmény Orbán Viktor szerint, amit Magyarország nyújtott 2022-ben, hogy sikerült a háborúból kimaradni.

A harmadik kiemelkedő teljesítménye Magyarországnak 2022-ben az volt, hogy a migrációval szemben továbbra is állta a sarat.

A negyedik rendkívüli teljesítménye Magyarországnak az volt, hogy képes volt finanszírozni a megemelkedett energiaárakat.

Az ötödik rendkívüli teljesítménye Magyarországnak, hogy a munkaalapú gazdaságot meg tudta őrizni, és rekordokat állított föl. Soha nem dolgoztak még Magyarországon annyian, mint éppen ebben az évben – emelte ki a kormányfő.

Szuverenitás, szabadság, teljes foglalkoztatás és családok támogatása. Ezeket a nagy célokat 2023-ban a várható nehéz körülmények közepette sem akarjuk föladni.

 

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére