Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Orbán Viktor lerántotta a leplet: íme a sonkarecept!

888.hu

2022.04.17. 17:00

Vannak a profik, profi hentesek és vannak kocahentesek, akik valahogy ellesték, vagy a szüleiktől megtanulták. Én az utóbbiak közé tartozom, tehát nekem nincs profi receptem, csak afféle házi – mondta a miniszterelnök legújabb Facebook-videójában.

 

Ez most saját vágásból van. Hat hetet volt sóban, semmi másban, csak sóban, és utána pedig fölfüstöltük, most pedig megfőzzük.”

– mondta Orbán Viktor.

 

Hozzátette:

Ha megvan a víz meg a sonka, akkor kell hozzá bors, egész bors, kell hozzá babérlevél. Ha talál az ember, mert az ritkán van otthon, akkor borókabogyót kell beledobálni, és a végén pedig fokhagymát, lehetőleg nem ebből a lágy, kicsit ízetlen kínaiból, hanem a makóiból, vagy ilyen erőteljes magyarból.”

 

„Ezek ugyan kisebbek, de sokkal finomabbak.” – jegyezte meg.

 

És utána ahány kiló a sonka, annyi óráig kell főzni, éppen csak hogy a teteje megmozduljon. Aztán, ha ez megtörtént, ha megfőtt, akkor benne kell hagyni az üstben vagy az edényben, hadd hűljön ki ott, és amikor teljesen kihűlt, akkor ki kell venni, egy jó órát hagyni kell állni, hogy lecsöpögjön, és utána fel lehet tenni az asztalra, és lehet fogadni a család gratulációit.”

– mondta.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére