Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Orbán Viktor: Kiharcoltuk

888.hu

2020.07.21. 08:03

Megnyertük az ötnapos brüsszeli csatát.

A kedd hajnalban véget ért brüsszeli csata két győztes hadvezére, Orbán Viktor magyar és Mateusz Morawiecki lengyel kormányfő közös sajtótájékoztatót tartott a helyszínen.

Az eseményről Orbán Viktor egy fotót is feltöltött a Facebookra, amelyet a „Kiharcoltuk!” képaláírással látott el:

Az unió hétéves költségvetéséről és a koronavírus-járvány utáni gazdasági helyreállítási csomagról egy maratonira sikeredett EU-csúcsot követően sikerült megállapodni.

Az ötnapos konferencián Orbán Viktor és szövetségesei egyértelműen győzelmet arattak. A magyar miniszterelnök kiállásának köszönhetően hazánk az eredetileg tervezettnél 3 milliárd euróval kap többet, valamint azt is sikerült elérni, hogy a Magyarországnak járó pénzt politikai feltételekkel, politikai ellenőrzéssel nem kötik össze, csak és kizárólag financiális ellenőrzés lehet.

Megszületett a megállapodás, Orbán Viktor elérte, amit akart

Az Origo szerint Magyarország 3 milliárd euróval több pénzt kapott a tervezettnél. Angela Merkel német kancellár ígéretet tett, hogy a német elnökség alatt, 2020. végéig lezárja a Magyarországgal szemben indított 7-es cikkely szerinti eljárást. Hozzátették: „Magyarországot nem tudják zsarolni, mert a tárgyalások során sikerült elérni, hogy a Magyarországnak járó pénzt politikai feltételekkel, politikai ellenőrzéssel nem [...]

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére