Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Orbán Viktor: háromszor annyit kell dolgoznunk, mint eddig

Pörge Béla

2018.02.26. 14:46

A miniszterelnököt a hódmezõvásárhelyi polgármester-választás eredményérõl kérdezték.

A HVG a Fidesz hétfői országos választmányi ülése előtt kérdezte a miniszterelnököt a vasárnapi hódmezővásárhelyi polgármester-választásról.

Az emberek egy új városvezetőt akartak választani és meg is választották. Gratulálunk neki és sok sikert kívánunk. Hódmezővásárhely fontos város, mindig is a szívünkön viseltük a sorsát, ezután is mindent meg fogunk tenni fejlődéséért”

– kezdte a miniszterelnök.

Arra a kérdésre, hogy az eredményből a Fidesznek milyen követeztetést kell levonnia, Orbán Viktor elmondta:

Azt a régi tudást kell felidézni, hogy semmit nem adnak ingyen. Mi csak úgy véletlenül, vagy szerencse, vagy a többiek gyengesége révén sose nyertünk választást, ha mi nyerni akartunk, a mi közösségünknek kétszer, háromszor annyi erőt kellett mozgósítania, mint az ellenfeleinknek. Ez most is így van, kettőzött erővel kell dolgoznunk, ez a tanulság, és ezen fogunk dolgozni."

Arról, hogy szükséges-e valamilyen szembenézés, a kormányfő így vélekedett:

el kell hárítani azt a veszélyt, hogy azok kapjanak Magyarországon támogatást, akik bevándorlóországgá fogják alakítani Magyarországot. Tehát az én számomra a választás tétje nem változott: egyetlen dologról szól, hogy bevándorlóországgá alakulunk-e a választás eredményeképpen vagy nem. "

Ha a mi közösségünk marad kormányon, akkor Magyarország nem lesz bevándorlóország, ha az ellenfeleink kapnak bizalmat, Magyarország bevándorlóország lesz. Azt szeretném, hogy az emberek ezt a kérdést kellő súllyal és komolysággal fontolják meg. De a lényeg, hogy háromszor annyit kell dolgoznunk, mint most." 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére