Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Orbán Viktor felesége segélyt vitt Erdélybe

Tóth Dalma

2018.12.11. 15:50

Több mint ezer rászoruló erdélyi, illetve csángó család részesül abból a 4 tonna ajándékból, amit az Ökumenikus Segélyszervezet gyûjtött össze és juttatott el Erdélybe.

Az ajándékokat Lévai Anikó jószolgálati nagykövet, a miniszterelnök felesége és Lehel László elnök-igazgató adta át Marosvásárhelyen. A csomagokban az alapvető tartós élelmiszerek mellett édességek és játékok is vannak a gyerekek számára.

A szeretet.éhség nevű adventi adománygyűjtés elindulásakor, néhány napja Lévai Anikó jószolgálati nagykövet többek között azt mondta a Hír TV-nek, hogy sok olyan reménytelen élethelyzetben lévő emberrel találkozott, akiknek különböző segítségre volt szükségük.

"Volt, amikor élelmiszerrel, volt, amikor a lakhatást kellett megoldani, vagy pedig olyan esélyt kellett neki adni az újrakezdésre, amit mi a segélyszervezet munkatársaival, akik szakképzetten, nagy-nagy empátiával tudnak közelíteni egy ember felé, meg tudtunk a kellő időben tenni. Nem kell mindig nagy segítségre gondolni, mert ha jó időben egy szakszerű segítség, vagy szeretettel teli segítség érkezik, az nagyon sokat jelenthet az embereknek” – mondta.

Ha szeretnél segíteni: a 1353-as adományvonalon gyorsan és egyszerűen lehet támogatni az Ökumenikus Segélyszervezet munkáját. Minden 1353-as számra indított hívás vagy sms 250 forint adományt jelent.

Aki nem szeretne vagy nem tud online felületen adományozni, pénzbeli adományát csekken is eljuttathatja a segélyszervezetnek. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére