Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Orbán Viktor fapados géppel repült Milánóból Budapestre

Horváth Tamás

2019.07.18. 13:08

A hvg.hu olvasója még fotót is készített a beszállásra várakozó miniszterelnökről.

A hvg.hu egy névtelenséget kérő olvasójára hivatkozva azt állítja, hogy Orbán Viktor magyar kormányfő a Wizz Air fapados járatával repült Milánóból Budapestre.

A beszámoló szerint (és a mellékelt képen is ez látszik) a miniszterelnök a beszállásig egy tabletbe merülve, olvasgatva ütötte el az időt. Állítólag két lánya is vele utazott, de őket a HVG forrása nem tudta pontosan beazonosítani.

Fotó: hvg.hu

A HVG olvasója szerint Orbán Viktorral ezúttal nem utazott biztonsági személyzet. Két civil ruhás, szerinte határozottan olasz rendőrnek látszó férfi viszont szemmel tartotta a kormányfőt, így lehet, hogy az ő feladatuk volt a biztosítás, de erről nyilván nem tudott meggyőződni.

Állítólag az éjfél körül Budapesten landoló gép utasai között futótűzként terjedt a fontos utas híre, az elsőbbségi beszállással fedélzetre lépő forrás ezt végig hallhatta, a jó rálátást biztosító helyeken ülők tudósították társaikat a kormányfői fedélzetre érkezésről, hallható volt a pusmogás, hogy „most, most száll be”.

Mint mondta, Orbán nem vette igénybe a valóban fapados szolgáltatásnál egy fokkal kényelmesebb, de fizetős elsőbbségi beszállást (Wizz Priority) sem, együtt szállt be a többséggel. Majd mezei utasként saját kezűleg szuszakolta be a kézi poggyászt az ülése feletti, általában nem túl tágas csomagtérbe, és még vásárolt is az ételt-italt körbekínáló légiutas-kísérőtől.

Állítólag nemcsak az utasok döbbentek le, hanem a légiutas-kísérők is, akik láthatóan nem tudtak róla, hogy a kormányfő a gépen lesz, és sokkolta őket az infó. Még beszélgettek is róla, mert általában tudnak arról, ha fontos utas van a fedélzeten.

A Miniszterelnöki Kabinetiroda tájékoztatása szerint Orbán Viktor nem hivatalos ügyben járt az olasz városban.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére