Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Orbán Viktor és Tucker Carlson is részt vesz a CPAC Hungary-n

888.hu

2022.05.18. 10:00

Hazánkba látogat a CPAC-kongresszus, ahol Orbán Viktoron kívül Kövér László, Varga Judit és Tucker Carlson is megjelenik majd. Mutatjuk, kik a legfontosabb felszólalók a kétnapos konzervatív dzsemborin.

 

Orbán Viktor: 1998–2002-ig, majd 2010-től Magyarország miniszterelnöke, a Fidesz alapító tagja. A kormányfő a CPAC Hungary főszónoka lesz.

Magyarország mindenek előtt, a Jóisten mindannyiunk fölött!”

 

 

Varga Judit: Magyarország igazságügyi minisztere. A miskolci születésű miniszter asszony három gyermek büszke édesanyja, így kiemelten foglalkozik a családok és a gyermekek védelmével kapcsolatos jogrendszer megerősítésével. Ennek kidolgozására több munkacsoportot hozott létre, amelyek a különböző szakterületek véleményének összeegyeztetésével segítik elő az áldozatokat a vonatkozó jogszabályok megalkotásával.

 

Szánthó Miklós: Jogász, az Alapjogokért Központ igazgatója, a KESMA elnöke.

Az ukrajnai háború tragédiája mellett sem feledhetjük el, és talán éppen emiatt kiemelten szükséges, hogy befolyásoljuk és alakítsuk azt, hogy milyen értékek alapján kiépülő új világrend van ki- és visszaalakulóban. A rendezvény egyik mottója az Isten, haza, család hármasegysége.”

 

 

Candice Ownes: amerikai konzervatív influencer, író és aktivista, a Candice című politikai műsor vezetője a The Daily Wire-nél. Korábban a Turning Point USA szóvivőjeként dolgozott. Ő indította el a Blexit nevű szervezetet, amelynek célja, hogy a fekete szavazók elpártoljanak a Demokrata Párttól.

 

 

Kovács Zoltán: A balliberális sajtó által rettegett nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár.

 

 

Tucker Carlson: A Fox News sztárműsorvezetője, az amerikai közéleti televíziózás legnagyobb élő alakja. A Tucker Carlson Tonight hat éve fut a Fox-on, és szinte az első pillanattól kezdve fergeteges sikert aratott a nézők között – nem mellesleg kivívta maga ellen a teljes amerikai baloldal impotens dühét. Tavaly nyáron részt vett a Mathias Corvinus Collegium – MCC Fesztjén Esztergomban, egy hétig Budapestről jelentkezett a FOX News csatornán sugárzott egyórás politikai műsorával, és az elmúlt évek egyik legdrámaibb dokumentumfilmét is elkészítette Soros György hazánk ellen indított offenzívájáról „Magyarország kontra Soros: harc a civilizációért” címmel, melyet a magyar nézők a Hír TV jóvoltából ismerhetnek.

 

 

Kövér László: Jogász, politikus, a Fidesz alapító tagja. 1990-től Országgyűlési képviselő, 2010 óta pedig az Országgyűlés elnöke.

 

 

Mark Meadows: Donald Trump kabinetfőnöke és az egyik leghűségesebb kongresszusi szövetségese. 2020-ban volt Trump jobbkeze, amikor az elnöknek a legnehezebb kihívásokkal kellett szembenéznie: a koronavírus-válsággal, a Black Lives Matter lázongásokkal és egyenlőtlen körülmények között volt kénytelen harcolni az újraválasztásért egy olyan washingtoni elit és fősodratú média ellen, mely mindent megtett a bukásáért. Mark Meadows kongresszusi karrierje során is példásan képviselte a konzervatív értékeket, kiállt az emberi élet szentsége mellett, és szembeszállt a fanatikus zöldpolitikával, valamint az LMBTQ-propagandával.

 

 

Eduardo Bolsonaro: Brazil jogász, politikus, a jobboldal egyik meghatározó és ismert személyisége, 2017-ben egy szavazáson a legjobb képviselőnek választották. Brazília legismertebb politikus családjában nőtt fel, édesapja Jair Messias Bolsonaro elnök, a „brazil Trump”. Politikai teljesítményét jól jelzi, hogy a brazil történelemben soha egyetlen szövetségi képviselő sem kapott annyi szavazatot, mint Eduardo Bolsonaro a 2018-as választásokon.

 

 

A kongresszus résztvevőinek bővebb listája ITT érhető el!

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Lövöldözés volt egy koppenhágai bevásárlóközpontban, több halott is van

Lövöldözés volt egy koppenhágai bevásárlóközpontban, több halott is van

Az őrizetbe vett gyanúsított egy 22 éves dán állampolgár. A hatóságok nem zárják ki a terrorgyanút.

Videón, ahogy migránsok támadtak a Linz-ben a melegfelvonulásra

Videón, ahogy migránsok támadtak a Linz-ben a melegfelvonulásra

A migránsok valószínűleg sehol sem a szivárványos értékrendet vallják magukénak.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére