Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Orbán Viktor a rendezvényszervező szektor újraindításáról tárgyalt a Hungexpo üzemeltetőjével

888 - MTI

2021.02.23. 16:30

A miniszterelnök kedden a karmelita kolostorban tárgyalt Olivier Ginonnal, a Hungexpót üzemeltető francia GL Events cégcsoport elnökével; a megbeszélésen a magyar gazdaság újraindításáról, ezen belül is a rendezvényszervező szektor talpra állításáról volt szó – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

 

Orbán Viktor a tárgyalás után vendégével együtt ellátogatott a Hungexpo területére, ahol jelenleg is zajlik a stratégiai fontosságú, állami tulajdonú rendezvényhelyszín teljes megújítása a magyar kormány 55 milliárd forintos támogatásával.

A miniszterelnök tájékoztatta a GL Events elnökét Magyarország gazdaság-újraindítási akciótervéről, majd megvitatták a kiállítás- és rendezvényszervező szakma javaslatait, valamint részvételi lehetőségeit abban a folyamatban, amelynek végén „Magyarország erősebben jöhet ki a koronavírus-válságból”, mint ahogyan belekerült – mondta Havasi Bertalan.

A tervek szerint a Hungexpo még az idén két világeseménynek is otthont adhat, ősszel itt kívánják megtartani az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszust, valamint az „Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítást.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére