Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Orbán Viktor a Deutsche Telekom vezetõivel tárgyalt

888.hu

2018.09.17. 10:50

Orbán Viktor miniszterelnök hétfõ reggel az Országházban fogadta Timotheus Höttgest, a Deutsche Telekom (DT) vezérigazgatóját, valamint Srini Gopalant, a cég Európáért felelõs vezérigazgató-helyettesét és Rékasi Tibort, a Magyar Telekom vezérigazgatóját, akikkel a Magyarország digitális fejlõdése terén elért közös eredményeket, valamint az elkövetkezõ idõszak kilátásait és kihívásait tekintették át - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófõnöke.

Orbán Viktor miniszterelnök hétfő reggel az Országházban fogadta Timotheus Höttgest, a Deutsche Telekom (DT) vezérigazgatóját, valamint Srini Gopalant, a cég Európáért felelős vezérigazgató-helyettesét és Rékasi Tibort, a Magyar Telekom vezérigazgatóját, akikkel a Magyarország digitális fejlődése terén elért közös eredményeket, valamint az elkövetkező időszak kilátásait és kihívásait tekintették át – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

A felek egyetértettek abban, hogy a digitális gazdaság megerősítése Magyarország, sőt Európa versenyképessége szempontjából is kulcsfontosságú, és a szabályozási környezet, a befektetésösztönzés, valamint a frekvenciagazdálkodás nagyban előre tudja mozdítani a digitalizációt.

Elhangzott: a Digitális Jólét Programban meghatározott célokra és az eddig elért eredményekre építve Magyarországnak minden esélye megvan arra, hogy a digitális kor sikeres szereplője legyen.

Timotheus Höttges elmondta, hogy a Magyar Telekom a jövőben is jelentős szerepet vállal a korszerű mobil és vezetékes digitális infrastruktúra kiépítésében Magyarországon. A Deutsche Telekom részt vesz az 5G kommunikációs szabvány kialakításában, és hazai leányvállalata az 5G Koalíció tagjaként mindent megtesz annak érdekében, hogy Magyarország az 5G-fejlesztések egyik régiós központjává válhasson. Srini Gopalan hangsúlyozta, hogy a Magyar Telekom stratégiai szerepet tölt be a DT-csoportban, amely elkötelezett Magyarország és a további fejlesztések iránt – áll Havasi Bertalan tájékoztatásában.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére