Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Orbán: Soros György fényt kapott, láthatóvá vált

888.hu

2017.04.26. 18:32

A miniszterelnök sajtótájékoztatón összegezte a Soros Györggyel kapcsolatos magyarországi történéseket.

Újságírói kérdésre válaszolva a miniszterelnök kifejtette, hogy szerinte jó dolog az, ha egy megszólalóról pontosan lehet tudni, hogy valaki áll-e mögötte vagy sem. Szerinte a Soros Györggyel kapcsolatos magyarországi történések azt eredményezték, hogy mindenki számára világos lett milyen tevékenységet folytat.

Függetlenül attól, hogy erről valaki jót gondol-e vagy rosszat, a miniszterelnök álláspontja szerint ez az optimális helyzet. Egy láthatatlan folyamatot láthatóvá tenni. Hiszen – mint fogalmazott – a Fidesz sem szégyelli a támogatóit: a párt kap a német testvérpártoktól kap támogatást. Fontos az, hogy világos legyen: tudjuk, áll-e valaki valamilyen álláspont mögött.

Orbán Viktor kifejtette: mivel Sorosról tudjuk, hogy támogatja az illegális migrációt, ez az elmúlt időszak konfliktusának lényege. A miniszterelnök arra mutatott rá, hogy „nincs olyan fogalom, hogy a'la carte menekült”. Vagyis nem lehetséges úgy befogadni az unió területére érkezőket, hogy róluk ne az első befogadó állam döntsön. A miniszterelnök szerint a genfi egyezmény is kizárja ezt.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére