Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Orbán-Salvini: a konzervativizmus jövője lesz a fő téma a római konferencián

888.hu

2020.02.04. 15:30

Ma délután tart beszédet a római konferencián Orbán Viktor és Matteo Salvini.

Kétnapos konferenciára érkezett Olaszországba Orbán Viktor, amelynek középpontjában a nemzeti konzervativizmus áll.

A rendezvény kiemelten foglalkozik a nemzetállamok függetlenségének, önrendelkezési lehetőségének és vallásszabadságának kérdésével az Európai Unió „uralma” alatt. Azt vizsgálják, továbbra is kívánatos-e a nemzetek szabadsága, és ha igen, mit kell tenni ennek elérése érdekében.

Mindenki számára világos, hogy Európa válaszúthoz érkezett. Egyesek szerint az Egyesült Államokban és Európában tapasztalható erősödő nacionalizmus veszélyt jelent a II. világháború után kialakult liberális demokráciákra, mások ellenben úgy vélik, a patriotizmus és a nemzetek szabadságának hangoztatása a múlt század legjobb politikai hagyományainak folytatása

– áll a programajánlóban.

A konferencián arra próbálnak választ adni, hogy valójában fenyegető veszély jelent-e a nemzeti konzervativizmus, vagy éppen erénynek minősül-e az. A volt olasz belügyminiszter és Orbán Viktor mellett több neves diplomata, politikus és kutató is felszólal majd, többek között Anna Maria Anders, Christopher DeMuth, Rod Dreher, Yoram Hazony, Ryszard Legutko, Marion Maréchal, Giorgia Meloni, Douglas Murray és John O’Sullivan.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére