Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Orbán: mi nem leszünk bevándorlóország!

Bokor Gábor

2017.09.16. 13:12

A miniszterelnök a Keresztény Értelmiségiek Szövetségének (KÉSZ) XI. szombati kongresszusán elmondta, hogy szembe kell fordulni a "Soros-tervvel", amely "bevándorlóországokká", kevert kultúrájú, népességû államokká alakítaná a közép-európai országokat.

Míg a "bevándorlóországok" ideológiája a liberalizmus, addig a nem "bevándorlóországoké" a szuverenitás és a keresztény társadalmi tanítás"

– fogalmazott a miniszterelnök, majd hozzátette, hogy a mai nyugat-európai liberalizmus átvétele a közép-európaiaknak egész egyszerűen szellemi öngyilkosságot jelentene, és végül mi is bevándorlóországgá válnánk.

A kormányfő kifejtette, hogy kevert kultúrájú ország lennénk belátható időn belül, itt is terrorizmus lenne, nem lenne határvédelem, családtámogatás helyett pedig népességimport ellensúlyozná a demográfiai hanyatlást.

A bevándorlóországgá alakítás programját ma egy olyan terv jelenti, amelyet a köznyelv Soros-tervnek nevez, egy akcióterv, amely pontosan leírja, hogyan és miképpen kell az ellenszegülő, nem bevándorló közép-európai országokat bevándorlóországokká alakítani"

– mondta Orbán Viktor az Országházban.

A kormányfő elmondta, hogy nem szabad rést nyitni a pajzson, ki kell tartani a következő választásig, a kormány ugyanis készen áll a keresztény Magyarország jövőjének megvédésére.

Tudomásul kell venni mindenkinek Brüsszelben is: mi nem leszünk bevándorlóország"

– fogalmazott a miniszterelnök, majd úgy értékelt, hogy ma még tabu az európai politikában a bevándorló- és a nem bevándorlóországok közötti belső feszültség kimondása, és az európai vezetők történelmi kihívása, hogy e két különböző országcsoport együttélését kiépítsék.

A kormányfő szerint, ha ez nem sikerül, akkor ez a feszültség a mainál is sokkal erősebb szakadást, akár végzetes szakadást is okozhat az európai kontinens politikai történetében.

Magyarország álláspontja szerint a bevándorlóországok hibás külpolitikát folytatnak, elvesztették a határaik feletti ellenőrzést, és egy modernkori népvándorlásnak kiszolgáltatva magukat egy egészen új fejlődési irányt választottak"

– mondta a kormányfő, aki megjegyezte azt is, hogy Nyugaton az illegális migránsok emberi jogai előnyt élveznek az európai polgárok akaratával szemben, akik nem akarják őket illegális bevándorlókként beengedni.

Orbán Viktor leszögezte, hogy a "bevándorlóországok" jelentik ma a legnagyobb veszélyt az európai értékekre, hiszen veszélybe kerül a vallásszabadság, a férfi és nő egyenjogúsága és az antiszemitizmus elleni küzdelem is, mivel a Nyugat-Európába beáramolókról annyi biztosan elmondható, hogy semmiképpen nem tekintenek szövetségesként az Ótestamentum népére.

Mi a régi törvényt követjük, amely úgy hangzik: az ország határ nélkül olyan, mint a tojás héj nélkül. Magyarország nem felejti el, hogy a kerítés építésekor a németek, az osztrákok és a nyugati média "pökhendi arroganciával ítélkezett felettünk, világszerte rágalomhadjáratot indítottak, ami egy központilag elrendelt, központilag vezényelt kampány volt az ország ellen"

– mondta Orbán Viktor, aki szerint a kormány magyar Magyarországot és európai Európát akar, ami csak úgy lehetséges, ha "azt is vállaljuk, hogy mi keresztény Magyarországot akarunk egy keresztény Európában", mert csak ennek van jövője.

A miniszterelnök leszögezte, hogy egy népvándorlás esetében a bajba jutott országokat ott kell megsegíteni, ahol a baj van, és nem áttelepíteni őket ide. 

A nagy európai országok részvételével bombázták le például Líbiát — amely addig megfogta a népvándorlási hullámot —, és Szíriát is a nyugati beavatkozás tette tönkre"

– fogalmazott a kormányfő.

Orbán Viktor elmondta, hogy a ezeréves törvény, hogy emberi méltóság, egészséges családok, erős nemzeti kötelék és szilárd hitbéli kötelékek nélkül nem állhat fenn Magyarország.

A kormány meggyőződése, hogy ami jó a magyar keresztényeknek, az jó Magyarországnak is"

– mondta a miniszterelnök. 

Orbán Viktor felidézte: Az idők jelei című 2015-ös konferenciát, amelyre reményei szerint úgy lehet majd visszaemlékezni, mint az a tanácskozás, amely "megnyitotta előttünk a 2018-as ismétlés, mi több, triplázás lehetőségét".

OLVASTAD MÁR?

KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Miért nagy dolog, hogy minden magyar csapat továbbjutott a nemzetközi kupákban?

Miért nagy dolog, hogy minden magyar csapat továbbjutott a nemzetközi kupákban?

Remekül kezdtek a magyar focicsapatok az El-ben és a BL-ben, de mennyire nagy dolog sikerrel venni az első kört?

Turbósivalkodás várható: Trump kiállt a hívei mellett

Donald Trump amerikai elnök egy pénteki sajtótájékoztatóján dicsérte azokat a híveit, akik egy minapi észak-karolinai nagygyűlésen visszhangozták azt a kijelentését, miszerint azoknak a kongresszusi képviselőknek, akik bírálják a kormányt, vissza kellene menniük felmenőik hazájába.

Csalódott Botkában a korábbi bizalmasa

A baloldali politikus visszalépett a polgármester-jelöltségtől, és nem támogatja Botka Lászlót,

Videón, ahogy a felszálló repülő szárnyára mászik fel a migráns

Videón, ahogy a felszálló repülő szárnyára mászik fel a migráns

Döbbenetes látványnak voltak szemtanúi azok az utasok, akik a nigériai Lagosból indultak útnak repülővel, miután egy önjelölt migráns felmászott a felszállásra készülő repülő szárnyára.

Iszlamisták dolgoztak biztonsági őrként a Bundesligában

Iszlamisták dolgoztak biztonsági őrként a Bundesligában

A német labdarúgó-bajnokság első osztályában két olyan csapat is található, melyeknek a biztonsági őrei között iszlamisták is voltak.

Tudtad-e, hogy: Az alkoholisták a stratégiai játékok mesterei

Tudtad-e, hogy: Az alkoholisták a stratégiai játékok mesterei

Játszmákra és hazugságokra épül az alkoholisták élete, de ha ezeket ismerjük, kicselezhetőek. Mindent a függőségekről III. rész.

Migránshorda rohamozta meg a spanyol kerítést, határőrök is megsérültek

Migránshorda rohamozta meg a spanyol kerítést, határőrök is megsérültek

Brutális rohamot kellett visszaverniük határőröknek a Melillát és Marokkót elválasztó kerítésnél, miután egy kétszáz főből álló migránshorda be akart lépni Spanyolország területére.

Sima győzelemmel jutott be a legjobb nyolc közé a magyar női pólóválogatott

Új-Zéland legyőzése nem okozott különösebb problémát a magyar lányoknak, jöhet Olaszország!

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére