Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Orbán mellett tüntettek Olaszországban

Nagy Gábor

2018.09.13. 10:30

Orbán Viktor kormányfõ és a magyar kormány mellett kiálló szolidaritási demonstrációt szervezett a bevándorlásellenes Fratelli d'Italia (Olasz Testvérek).

Orbán Viktor kormányfő és a magyar kormány mellett kiálló szolidaritási demonstrációt szervezett a bevándorlásellenes Fratelli d'Italia (Olasz Testvérek).

A Sargentini-jelentés miatt a római magyar nagykövetség előtt rendezett szolidaritási tüntetést az Olasz Testvérek nevű bevándorlásellenes párt. A demonstrációról egy felvételt is feltöltöttek a Facebookra, melyet a következő kiírással kommentáltak:

Az Õ oldalán állunk!”

Giorgia Meloni, a Fratelli d'Italia elnöke a videóban kifejtette: nem engedhetjük, hogy az iszlám bevegye Európát, és annak sem szabad teret engedni, hogy a tagállamok szuverenitása veszélybe kerüljön. Az Európai Unió nem léphet a Szovjetunió helyébe!

Mint ismert, szerdán több olasz képviselő is kiállt Orbán Viktor és Magyarország mellett a Sargentini-jelentésről szóló szavazás kapcsán. Mara Bizotto, a Liga politikusa például úgy fogalmazott:

Orbán Viktor a szabadságért és a szolidaritásért küzd az új Szovjetunió (EU) ellen. Magyarországot megtámadta az az Európa, melyet a bankok és Soros tart a markában."

Mario Borghezio – aki szintén a Liga politikusa – pedig úgy fogalmazott:

Én kisgyerekként a tévén keresztül követtem az eseményeket, mikor az oroszok páncélosokkal rohanták le Magyarországot. Az Ön harca, Orbán úr engem kicsit az '56-os szabadságharcra emlékeztet. A szabadságért vívott harc ez. A magyar nép nevében. Folytassa, kérem!"

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére