Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Orbán: "Meg kell akadályoznunk Soros tervét"

Nagy Gábor

2017.09.18. 14:11

Szinte már mindenki számára bebizonyosodott, hogy egy új, másik világrend lép a régi helyébe, és ennek egyik következménye a bevándorlás, amely próbára teszi a kontinensünket - jelentette ki Orbán Viktor az õszi ülésszak nyitóbeszédében.

A legutóbbi ülés óta eltelt három hónap – kezdte beszédét Orbán Viktor, majd hozzátette: "szokás szerint ilyenkor a kormányfő jelentést tesz a Tisztelt Háznak".

A gazdaság kapcsán a kormányfő elmondta: 2017. június végére 74 százalék alatt az államadósság, 3,4 a GDP, rekordszinten a foglalkoztatottság, és nagyon alacsony a munkanélküliség is. Magyarán a munkaalapú gazdaság felépítése sikerült, és aki ma Magyarországon dolgozni akar, annak erre minden lehetősége megadatik. Az elmúlt időszak béremelései alapján pedig az a tendencia kezd kirajzolódni, hogy egyre több embernek éri meg ma Magyarországon dolgozni – fogalmazott a miniszterelnök.

Orbán Viktor parlamenti beszédében szót ejtett a családpolitikáról. Mint fogalmazott:

Bevándorlás- és migránspolitika helyett Magyarország családpolitikát folytat."

Ezért lehetséges az ma Magyarországon, hogy csak idén 74, jövőre pedig 80 milliárd forintot költ a családok támogatására a kormány. Tehát: a családpolitika a kormányzati munka középpontjában van, a családok helyzete egyre inkább javul, és ezt "jó érzés látni".

A kormányfő szót ejtett az elmúlt időszak külpolitikájáról is. Kiemelte, hogy június 1-jével hazánk a visegrádiak elnöke lett. Közben Magyarországra látogatott az egyiptomi elnök, illetve az izraeli kormányfő is, akikkel leginkább terrorellenes intézkedésekről született döntés.

Közben a vizes világbajnokság kapcsán bebizonyosodott, hogy Magyarország bármilyen világeseményt képes megrendezni, világszínvonalon.

Viszont a következő időszakban hatalmas feladat előtt áll Magyarország:
Küzdeni kell a brüsszeli kényszerbtelepítés ellen."

Orbán Viktor úgy fogalmazott, hogy szinte már mindenki számára bebizonyosodott, hogy egy új, másik világrend lép a régi helyébe, és ennek egyik következménye a bevándorlás, amely próbára teszi a kontinensünket. Ráadásul ez az újfajta népvándorlás egybeesik az iszlám hódításával is.

A kormányfő Brüsszel elhibázott külpolitikájáról is beszélt, amely újabb csábítást jelent az illegális bevándorlók számára. Mint fogalmazott: 2020-ig várhatóan 60 millió ember mozdul meg Afrikából Európa felé. Orbán Viktor azt mondta, az EU olyan politikát folytat, amelyre ezer évek óta nem volt példa; nem védeni akarja, hanem kinyitja a határokat.

Az is az elhibázott brüsszeli külpolitika része, hogy Európában megnőtt a terrorveszély.

Ezektől mind meg akarjuk védeni Európát"

– fogalmazott a kormányfő.

Egy új választóvonal jött létre az unión belül: vannak bevándorló- és nem bevándorló országok.

Vannak, akik engedik, sőt "szervezik az új honfoglalást". Ezek nagyjából a korábbi gyarmattartó országok. Jól jelzi a folyamatot – tette hozzá Orbán Viktor, hogy Nyugat-Európában a keresztények száma csökken, a nem keresztények száma pedig nő.

És vannak az úgynevezett nem bevándorló országok az unión belül, mint amilyen Magyarország is.

Mi például magyar Magyarországot, és európai Európát szeretnénk."

Adódik tehát a kérdés: kialakul-e az együttműködés a bevándorláspárti és az azt ellenző országok között, tehát: tiszteletben tartják-e a demokratikus népakaratot a bevándorló országok, és hogy elfogadják-e azt, hogy mi soha sem leszünk azok.

Orbán szerint ma a bevándorlóországok úgy akarják feloldani ezt az ellentétet, hogy a nem bevándorláspárti országok is legyenek bevándorláspártiak, és ha mi ezt nem hagyjuk, akkor "megerőszakolnak minket".

Ez az úgynevezett Soros-terv, ezt valósítják meg a brüsszeli bürokraták, akik Soros kenyeréből is esznek.

Tisztelt Ház, a Fidesz és a KDNP azt terjesztette elő, hogy a Soros-tervről legyen nemzeti konzultáció. Akinek fontos Magyarország biztonsága, az vegyen részt a konzultáción"

– zárta beszédét a miniszterelnök.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére