Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Orbán: elõször Brüsszelt kell megfékeznünk

888.hu

2016.03.15. 11:48

Orbán Viktor miniszterelnök az 1848-49-es forradalom és szabadságharc évfordulóján a Nemzeti Múzeum elõtt mondott beszédet.

A miniszterelnök ünnepi beszédét a Lengyel Légió köszöntésével indította:

Mellettetek állunk, veletek üzenjük Brüsszelnek: több tiszteletet a lengyeleknek, több tiszteletet Lengyelországnak.

Minden forradalom olyan, mint azok, akik csinálják.

A kormányfő szerint ha kell, a magyar ember kiáll az igazáért, de nem keresi feleslegesen a bajt. A mi fajtánk ritkán adja forradalomra a fejét. Amikor igen, akkor nyomós okunk volt rá. Így volt ez 1848-ban és 1956-ban is. A mai magyar életet is ennek a két forradalomnak a szellemi örökösei és leszármazottai rendezték be.

A mi forradalmainkat tisztes polgárok és nemzeti érzelmű munkások vezették. A magyar forradalmárok nem hagymázas utópiák és zavart elmék lovagjai, és nem botcsinálta, kielégültetlen filozófusok délibábos utópiáit kergették.

Két hagyomány él ma Magyarországon. Az 1848-as és az 1956-os forradalmi hagyomány, amely ma is irányítja az országot; valamint az 1919-es, jakubinus forradalmi hagyomány, amely sajnos még mindig velünk él még ha csak pislákol is, de néha azért hangoskodik. De ezek

A magyar nép nem lehet szabad, ha Európa nem az.

Ma, 168 évvel az európai népek nagy szabadságharcai után a mi közös otthonunk, Európa nem szabad.

Európa ma nem szabad, mert a szabadság az igazság kimondásával kezdődik, és ma Európában tilos kimondani az igazat. Tilos kimondani, hogy nem menekültek érkeznek, hanem népvándorlás fenyegeti Európát. Tilos kimondani, hogy a más civiláziók elemei veszélyt jelentenek a hagyományaikra, hogy a bevándorlók egy előre kitervelt és irányított akció keretében bűnözést és terrort hoznak ránk. Az a cél, hogy Európa kulturális-vallási-etnikai talapzatát felszámolják, miközben Brüsszel lopakodva felszámolja a nemzeti szuverenitásunkat, egy Európai Egyesült Államok tervén dolgozik, amire soha senki nem adott felhatalmazást.

De Európa népei lassan felébrednek, rendezik soraikat és lábra kapnak. Európa népei most talán megértették, a jövőjük forog kockán. Biztonságunk és életünk rendje is veszélybe került. Végveszély fenyegeti az értékeket, amelyekre Európát építettük.

A migráció megállításához először Brüsszelt kell megfékeznünk.

Eljött az idő, hogy megkongassuk a vészharangokat, szembeforduljunk és ellenálljunk. Nem hagyhatjuk, hogy Brüsszel a törvények fölé helyezze magát,  nálunk nem lesznek törvényen kívüli városnegyedek, nem fognak bandák vadászni asszonyainkra és lányainkra, nem fogunk zsinagógákat gyújtogató antiszemitizmust importálni. Nem mondhatják meg mások, hogy kit engedjünk be a házunkba.

Ezért utasítja el a kormány a kényszerbetelepítést és nem enged a zsarolásnak.

Egységbe hívjuk Magyarország minden polgárát és Európa minden nemzetét! Együtt erő vagyunk, szerteszét gyöngeség, vagy együtt vagy sehogy, ez ma a törvény.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére