Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Orbán: elõször Brüsszelt kell megfékeznünk

888.hu

2016.03.15. 11:48

Orbán Viktor miniszterelnök az 1848-49-es forradalom és szabadságharc évfordulóján a Nemzeti Múzeum elõtt mondott beszédet.

A miniszterelnök ünnepi beszédét a Lengyel Légió köszöntésével indította:

Mellettetek állunk, veletek üzenjük Brüsszelnek: több tiszteletet a lengyeleknek, több tiszteletet Lengyelországnak.

Minden forradalom olyan, mint azok, akik csinálják.

A kormányfő szerint ha kell, a magyar ember kiáll az igazáért, de nem keresi feleslegesen a bajt. A mi fajtánk ritkán adja forradalomra a fejét. Amikor igen, akkor nyomós okunk volt rá. Így volt ez 1848-ban és 1956-ban is. A mai magyar életet is ennek a két forradalomnak a szellemi örökösei és leszármazottai rendezték be.

A mi forradalmainkat tisztes polgárok és nemzeti érzelmű munkások vezették. A magyar forradalmárok nem hagymázas utópiák és zavart elmék lovagjai, és nem botcsinálta, kielégültetlen filozófusok délibábos utópiáit kergették.

Két hagyomány él ma Magyarországon. Az 1848-as és az 1956-os forradalmi hagyomány, amely ma is irányítja az országot; valamint az 1919-es, jakubinus forradalmi hagyomány, amely sajnos még mindig velünk él még ha csak pislákol is, de néha azért hangoskodik. De ezek

A magyar nép nem lehet szabad, ha Európa nem az.

Ma, 168 évvel az európai népek nagy szabadságharcai után a mi közös otthonunk, Európa nem szabad.

Európa ma nem szabad, mert a szabadság az igazság kimondásával kezdődik, és ma Európában tilos kimondani az igazat. Tilos kimondani, hogy nem menekültek érkeznek, hanem népvándorlás fenyegeti Európát. Tilos kimondani, hogy a más civiláziók elemei veszélyt jelentenek a hagyományaikra, hogy a bevándorlók egy előre kitervelt és irányított akció keretében bűnözést és terrort hoznak ránk. Az a cél, hogy Európa kulturális-vallási-etnikai talapzatát felszámolják, miközben Brüsszel lopakodva felszámolja a nemzeti szuverenitásunkat, egy Európai Egyesült Államok tervén dolgozik, amire soha senki nem adott felhatalmazást.

De Európa népei lassan felébrednek, rendezik soraikat és lábra kapnak. Európa népei most talán megértették, a jövőjük forog kockán. Biztonságunk és életünk rendje is veszélybe került. Végveszély fenyegeti az értékeket, amelyekre Európát építettük.

A migráció megállításához először Brüsszelt kell megfékeznünk.

Eljött az idő, hogy megkongassuk a vészharangokat, szembeforduljunk és ellenálljunk. Nem hagyhatjuk, hogy Brüsszel a törvények fölé helyezze magát,  nálunk nem lesznek törvényen kívüli városnegyedek, nem fognak bandák vadászni asszonyainkra és lányainkra, nem fogunk zsinagógákat gyújtogató antiszemitizmust importálni. Nem mondhatják meg mások, hogy kit engedjünk be a házunkba.

Ezért utasítja el a kormány a kényszerbetelepítést és nem enged a zsarolásnak.

Egységbe hívjuk Magyarország minden polgárát és Európa minden nemzetét! Együtt erő vagyunk, szerteszét gyöngeség, vagy együtt vagy sehogy, ez ma a törvény.

OLVASTAD MÁR?

KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Nincs új a nap alatt: egy imám volt a terrorszervezet vezetője

Nincs új a nap alatt: egy imám volt a terrorszervezet vezetője

Mullah Krekar 1991-ben utazott Norvégiába menedékkérőként, azonban megunta a jólétet és inkább az iszlám radikális szárnya felé vette az irányt.

Szoros meccsen jutott tovább a Honvéd az Európa-ligában

A Budapest Honvéd együttese 3–1-es hazai siker után várhatta a vilniusi visszavágót.

Magyar haderőfejlesztés: szeretteink, értékeink, hazánk megvédése az első

Magyar haderőfejlesztés: szeretteink, értékeink, hazánk megvédése az első

A magyar haderőfejlesztés kapcsán nem háborúra készülünk, hanem arra, hogy képesek legyünk megvédeni a békét; szeretteink, értékeink, hazánk megvédése az elsődleges – jelentette ki a honvédelmi miniszter csütörtökön Zalaegerszegen.

A V4-ek elutasították az Soros-hajók által szállított migránsok elosztását

A bevándorláspártiak újabb kísérletet tettek az EU-tagországok belügyminisztereinek csütörtöki, informális találkozóján arra, hogy közös nyilatkozatban mondják ki: a tagállamok vállalják a Földközi-tengeren működő NGO-hajók által Afrikából Európába szállított migránsok szétosztását – közölte a Belügyminisztérium (BM) az MTI-vel.

Soros hajóskapitánya a migránsok kötelező elosztását követeli

Soros hajóskapitánya a migránsok kötelező elosztását követeli

A Sea-Watch 3 kapitánya azt követeli az összes európai országtól, hogy fogadják be a civilszervezetek által tengeren kimentett migránsokat.

Összehangolt akcióban kapcsolatak le 2800 migránst

Huszonhat embercsempészt és 2760 illegális bevándorlót fogtak el a június 28. és július 8. között lefolytatott Joint Action Days (JAD) „Danube” nevű művelet során – közölte az osztrák szövetségi bűnügyi hivatal csütörtökön.

A Huawei nem hajlandó elengedni az Androidot

A Huawei saját fejlesztésű mobil operációs rendszere a Hongmeng nem okostelefonok, hanem mobil hálózatra kapcsolt ipari és lakossági berendezések számára készül – jelentette ki a Huawei Technologies igazgatótanácsának tagja, első alelnöke Catherine Chen, hangsúlyozva, hogy cége továbbra is az Android operációs rendszert használja majd okostelefonjai rendszerszoftvereként.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére