Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Orbán és a magyarok bátorságát méltatta Geert Wilders

Bertha László

2018.11.27. 18:45

Több bátor vezetõre lenne szüksége Európának, ahogyan azt néhány európai nemzet, köztük Olaszország és Magyarország már megcselekedte - jelentette ki a holland Szabadságpárt vezetõje.

Geert Wilders egy konzervatív, amerikai konferencián mondott beszédében a tömeges bevándorlás és az iszlamizáció veszélyeire hívta fel a figyelmet, emellett pedig Donald Trumphoz hasonlóan az olasz belügyminisztert, Matteo Salvinit, valamint a magyar miniszterelnököt, Orbán Viktort méltatta.

A politikus kijelentette, hogy a nyugati világ jelenleg támadás alatt áll, mely ellen Európa vezetői képtelenek védekezni, sőt, partnernek bizonyulnak. Wilders szerint az emberek mind Hollandiában, mind Európa-szerte egyre inkább idegenként érzik magukat saját hazájukban, amelynek megoldása a jelenlegi bevándorláspolitika radikális megváltoztatása nélkül elképzelhetetlen.

A holland Szabadságpárt vezetője beszédében hangsúlyozta, hogy Amerikához hasonlóan Európának is több olyan bátor vezetőre lenne szüksége, mint amilyen Donald Trump.

Néhány európai ország már megcselekedte ezt, mint Olaszország és Magyarország. A kedves barátaim, Matteo Salvini, Olaszország belügyminisztere és Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke a példa arra, hogy lehetséges”

mondta Wilders, aki azt is hozzátette, hogy ennek köszönhetően az európai nemzetek képesek lehetnek visszavágni Brüsszel meg nem választott elitjének, képesek lehetnek visszanyerni szuverenitásukat, és lezárni a határaikat a kerítések építésével,

ahogyan azt a bátor magyarok sikeresen megtették.”

A bevándorlásellenes pártvezető hangsúlyozta azonban, hogy a megmaradás érdekében még ennél is többet kell tennie Európának és az egész nyugati világnak. Wilders megfogalmazása szerint, ha meg akarjuk állítani a terrort, az erőszakot, a nők ellen elkövetett támadásokat, ha meg akarjuk védeni a szabadságunkat, akkor meg kell szabadulnunk a kulturális relativizmus veszélyes koncepciójától – a hamis gondolattól, miszerint minden kultúra egyenlő.

Az emberek egyenrangúak, de a kultúrák nem. A kulturális relativizmus gyengíti meg napról napra a Nyugatot”

– szögezte le Wilders, majd hozzátette, hogy mind a nyugati kormányok, mind az ügyvédek, a bírók, az egyházak, a szakszervezetek, a média, az akadémiák és a karitatív szervezetek többségét is elvakítja a politikai korrektség, ezért elnézőek az iszlámmal.

A politikus álláspontja szerint ki kell mondani, hogy a mi kultúránk és identitásunk –, mely a kereszténységen, a judaizmuson és a humanizmuson alapul – nem egyelő, hanem sokkalta jobb, mint az iszlám.

A mi civilizációnk Jeruzsálem, Athén és Róma örökségén nyugszik, a legjobb civilizáció a világon”

– jelentette ki Geert Wilders.


A holland Szabadságpárt vezetőjével készített korábbi Big pikcsör-beszélgetésünket itt olvashatjátok:

Wilders: "Kívánom, hogy több olyan bátor politikus legyen Európában, mint Orbán Viktor"

Rendhagyó interjú a szólásszabadság bajnokával, Geert Wildersszel az iszlámról és a bevándorlásról, a politikai korrektség uralmáról, a magyar moziról, valamint arról, hogy miért is tartja bátor politikusnak Orbán Viktort. Az iszlámból nem lehet kilépni" Fűrész: Nagyon világosan fogalmaz az iszlámmal kapcsolatban a tekintetben, hogy az milyen veszélyt jelent a kultúránkra.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére