Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
Kétharmad
 
 
 
 

Orbán és a magyarok bátorságát méltatta Geert Wilders

Bertha László

2018.11.27. 18:45

Több bátor vezetõre lenne szüksége Európának, ahogyan azt néhány európai nemzet, köztük Olaszország és Magyarország már megcselekedte - jelentette ki a holland Szabadságpárt vezetõje.

Geert Wilders egy konzervatív, amerikai konferencián mondott beszédében a tömeges bevándorlás és az iszlamizáció veszélyeire hívta fel a figyelmet, emellett pedig Donald Trumphoz hasonlóan az olasz belügyminisztert, Matteo Salvinit, valamint a magyar miniszterelnököt, Orbán Viktort méltatta.

A politikus kijelentette, hogy a nyugati világ jelenleg támadás alatt áll, mely ellen Európa vezetői képtelenek védekezni, sőt, partnernek bizonyulnak. Wilders szerint az emberek mind Hollandiában, mind Európa-szerte egyre inkább idegenként érzik magukat saját hazájukban, amelynek megoldása a jelenlegi bevándorláspolitika radikális megváltoztatása nélkül elképzelhetetlen.

A holland Szabadságpárt vezetője beszédében hangsúlyozta, hogy Amerikához hasonlóan Európának is több olyan bátor vezetőre lenne szüksége, mint amilyen Donald Trump.

Néhány európai ország már megcselekedte ezt, mint Olaszország és Magyarország. A kedves barátaim, Matteo Salvini, Olaszország belügyminisztere és Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke a példa arra, hogy lehetséges”

mondta Wilders, aki azt is hozzátette, hogy ennek köszönhetően az európai nemzetek képesek lehetnek visszavágni Brüsszel meg nem választott elitjének, képesek lehetnek visszanyerni szuverenitásukat, és lezárni a határaikat a kerítések építésével,

ahogyan azt a bátor magyarok sikeresen megtették.”

A bevándorlásellenes pártvezető hangsúlyozta azonban, hogy a megmaradás érdekében még ennél is többet kell tennie Európának és az egész nyugati világnak. Wilders megfogalmazása szerint, ha meg akarjuk állítani a terrort, az erőszakot, a nők ellen elkövetett támadásokat, ha meg akarjuk védeni a szabadságunkat, akkor meg kell szabadulnunk a kulturális relativizmus veszélyes koncepciójától – a hamis gondolattól, miszerint minden kultúra egyenlő.

Az emberek egyenrangúak, de a kultúrák nem. A kulturális relativizmus gyengíti meg napról napra a Nyugatot”

– szögezte le Wilders, majd hozzátette, hogy mind a nyugati kormányok, mind az ügyvédek, a bírók, az egyházak, a szakszervezetek, a média, az akadémiák és a karitatív szervezetek többségét is elvakítja a politikai korrektség, ezért elnézőek az iszlámmal.

A politikus álláspontja szerint ki kell mondani, hogy a mi kultúránk és identitásunk –, mely a kereszténységen, a judaizmuson és a humanizmuson alapul – nem egyelő, hanem sokkalta jobb, mint az iszlám.

A mi civilizációnk Jeruzsálem, Athén és Róma örökségén nyugszik, a legjobb civilizáció a világon”

– jelentette ki Geert Wilders.


A holland Szabadságpárt vezetőjével készített korábbi Big pikcsör-beszélgetésünket itt olvashatjátok:

Wilders: "Kívánom, hogy több olyan bátor politikus legyen Európában, mint Orbán Viktor"

Rendhagyó interjú a szólásszabadság bajnokával, Geert Wildersszel az iszlámról és a bevándorlásról, a politikai korrektség uralmáról, a magyar moziról, valamint arról, hogy miért is tartja bátor politikusnak Orbán Viktort. Az iszlámból nem lehet kilépni" Fűrész: Nagyon világosan fogalmaz az iszlámmal kapcsolatban a tekintetben, hogy az milyen veszélyt jelent a kultúránkra.

 

OLVASTAD MÁR?

Kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
A brit kormány most „merész javaslattal” lépne ki az unióból

A brit kormány most „merész javaslattal” lépne ki az unióból

Amerika, London, Párizs

Theresa May brit miniszterelnök szerint a kormány „új, merész” javaslatot terjeszt az alsóház elé, amikor a jövő hónapban szavazásra bocsátja a brit EU-tagság megszűnésének törvénybe iktatását célzó tervezetet.

Hiába sivalkodnak a balliberálisok, Alain Delon megkapja az életműdíjat

Hiába sivalkodnak a balliberálisok, Alain Delon megkapja az életműdíjat

Szabad vasárnap

Alain Delon vasárnap este megkapja az Arany Pálma-életműdíjat a 72. cannes-i filmfesztiválon, annak ellenére, hogy egy feminista szervezet petícióban tiltakozik a világhírű francia filmszínész elismerése ellen.

Szeptember elején tarthatják meg az előrehozott választásokat Ausztriában

Ezt Alexander Van der Bellen osztrák szövetségi elnök és Sebastian Kurz kancellár vasárnapi találkozóján jelentették be.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére